La nova sèrie de Carlos Cuevas on és el protagonista absolut per primer cop en castellà (a Cuéntame és episòdic) es diu 45 revoluciones. Es va estrenar a Antena 3 dilluns passat fluix a Espanya (10,1%). A Catalunya, dia habitual de Merlí, pitjor encara (9,8%). El producte és molt cuidat, una ambientació espectacular i un Cuevas impecable però necessita temps. Cuevas ja és una estrella fora de Catalunya pel seu carisma, físic i sobretot per bon actor. Del nen de Ventdelplà queda això:

carlos cuevas antena 3

Antena 3

La premsa espanyola té nova "jove promesa" quan a Catalunya ja és un dels grans en teatre i TV. El Mundo l'ha entrevistat i ha pogut obtenir aquesta resposta del procés poc satisfactòria amb l'apocalipsi que ven el diari unionista. Carlos Cuevas: "Como ciudadano de Barcelona me atrevo a decir que no vivo esa división de la que se habla. Al final la gente se lleva bien. Yo veo mucho respeto, mucha convivencia y mucho fair play en las opiniones". Molt diferent de la batalla campal que venia fa pocs dies el seu coetani Jaume Alguersuari al mateix diari: "A Catalunya no ens matem però falta poc, hi ha molt d'odi".

cuevas ant 3

Antena 3

Com que el diari madrileny no pot titular pel procés fan parlar Cuevas sobre la seva intimitat amorosa: "No, no tengo novia ahora mismo. Estoy trabajando mucho y no tengo apenas tiempo". El noi de 23 anys vivia en un pis al barri de Galvany de Barcelona però ja s'ha instal·lat a Madrid "porque no me podía permitir vivir en el AVE como ya he hecho durante mucho tiempo". La periodista maliciosa destaca que "No se le ha relacionado con ninguna pareja desde que empezó su carrera professional".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carlos Cuevas (@carloscuevas) on

Carlos Cuevas ja es va encarar un dia amb Jordi Évole en públic. Va acusar el periodista de minimitzar l'empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. En Blau ho va explicar aquí.
L'1 d'octubre Cuevas va tenir clar el fàstic que li suposava la brutalitat policial i va voler manifesar-ho en públic. Valent i digne:

Cuevas no amaga res, és discret i bon actor. I sobre el procés aclareix que a Catalunya es viu amb respecte al qui pensa diferent. Dilluns 22:50 Antena 3 45 revoluciones. La revolució és ell.