Carles Puyol és un mite del barcelonisme. El defensa té un lloc de privilegi al saló de la fama del club culer, per haver-se deixat la pell sobre la gespa i fora d'ella defensant el Barça. També per haver col·leccionat trofeus durant l'etapa més gloriosa de l'entitat, fins que les lesions el van fer dir prou i va abandonar la pràctica esportiva de primer nivell. El canvi de vida, però, li va portar grans alegries: com per exemple, gaudir al màxim de la companyia de la seva parella, Vanesa Lorenzo, així com de les seves filles, Manuela i Maria. El clima familiar és meravellós, ple d'amor i de bona sintonia. Les xarxes socials s'han convertit en el millor aparador de la seva alegria, en la que no falta mai el bon humor. Lorenzo ha deixat una bona mostra amb la seva darrera publicació, en la que felicita el seu estimat pel seu aniversari: Puyol ja té 43 anys.

tuit Vanesa Lorenzo felicitación Carles Puyol @vanesalorenzo

Vanesa Lorenzo felicitació Carles Puyol / @vanesalorenzo

El regal virtual de la Vanesa és de traca: ha recollit algunes de les imatges més divertides, impactants i còmiques del de La Pobla de Segur, les ha 'embolicat' i les ha penjades com a present en un dia tan especial. Impossible no petar-se de riure en veure els 'looks' de Puyol, que ha estat un enorme esportista, però que en termes de bellesa no pot competir ni de bon tros amb la seva parella. El comú denominador de totes les instantànies són dos: el primer, evidentment, la cabellera inseparable del crac culer. El segon, les ganyotes que fa quan el fotografien. La telegènia no és el punt fort de Puyol, però tot i així desperta una simpatia incontestable. Lorenzo li dedica dos hashtags molt ben triats: #PorMuchosMasAñosDeRisas (i tant) i un #TeLaDevuelvoDespuésDeDosAños que sona a 'vendetta' per una antiga felicitació. L'hem trobada, i per ser sincers, Lorenzo li guanya per golejada. No hi ha color.

Carles Puyol 3 @vanesalorenzo

Carles Puyol 4 @vanesalorenzo

Carles Puyol 1 @vanesalorenzo

Carles Puyol fotografies divertides / @vanesalorenzo

felicitación Puyol a Vanesa Lorenzo 2019

felicitació de Carles Puyol a Vanesa Lorenzo el 2019

Com bé cantaven a 'La Bella i la Bèstia' (i no va amb segones), "la bellesa està en el interior". Seguint aquesta màxima, tots dos són guapíssims. Per fora la cosa canvia una mica, però tant se val: felicitats, Puyi!