Dues fotos, una de cares i l'altra d'esquenes, són les que la model de Barcelona Vanesa Lorenzo ha compartit en les seves històries d'Instagram. Unes publicacions amb les que s'ha proposat donar una sorpresa a la seva parella i pare de les seves filles, el que fos futbolista del Barça, Carles Puyol.

vanessa lorenzo carles puyol GTRES

Vanesa Lorenzo i Carles Puyol, GTRES

Dimarts 9 de febrer. La maniquí ha retratat a les seves precioses filles, Manuela i María, vestides de cap a peus amb l'uniforme del Barcelona. "Quina barreja! jajajajaj cabell post-trenes amb look futboler", escriu Lorenzo. Una fotografia on les dues petites surten al carrer amb cors als ulls, un de blau i un altre vermell. Els colors del club de futbol català. Adjuntem foto:

Vanesa Lorenzo, Instagram

Vanesa Lorenzo, Instagram

Tot seguit, Vanesa, qui té adoració per les seves filles, les ha fotografiat d'esquena. Les dues, amb els seus dits polzes, apunten al seu nom estampat darrere de la samarreta juntament amb el número 5. El número que Carles Puyol va lluir durant els 15 anys que va estar jugant com a defensa en la primera divisió del club esportiu.

Vanesa Lorenzo, Instagram

Dues boniques estampes que segur han fet les delícies del de Lleida. El passat sempre torna. Ara per partida doble i en miniatura.