Recordant un emotiu i especial moment del seu passat. Així és com la model catalana Vanesa Lorenzo ha sorprès als seus seguidors d'Instagram, on n'acumula més de 400.000. Una espectacular publicació, desafiant l'estricta llei que censura els nus, on tothom li ha dit el mateix. En total, més d'11.000 'm'agrada' i més de 100 comentaris. Encara no l'has vist?

vanesa lorenzo filles platja GTRES

Vanesa Lorenzo, GTRES

Dues fotografies. Un pla detalli de la seva cara, amb la melena al vent, i una altra de cos sencer, posant de perfil sense res de roba i tapant-se les seves parts nobles. Aquestes han estat les espectaculars imatges que Vanesa Lorenzo ha compartit a les seves xarxes socials. "Enyorança d'estat de gràcia", escriu la maniquí. Una publicació per recordar l'època quan estava embarassada de la seva segona filla, María, qui va néixer el 2 de gener del 2016. Parlem d'aquestes fotos:

"Meravella", "Maquíssima", "Que maca i natural", "Aviat arribarà el tercer" o "Precioses fotos i preciosa model" són alguns dels moltíssims comentaris que s'acumulen en el compte d'Instagram de Vanesa Lorenzo. Unes captures per recordar el moment que va aparèixer a la portada de la revista Harper's Bazaar España, al desembre del 2015, pocs dies abans de donar a llum. Està plantejant-se la model tornar a ser mareVanesa, de moment, té "enyorança". I la solució, per a molts, és fàcil: quedar-se de nou embarassada. S'animaran la model i Carles Puyol a fer un hat-trick?