Carles Puyol té molts números de tenir un càrrec de representació de l'únic club de la seva vida, el Barça. Amb la victòria de Joan Laporta, tot indica que els grans símbols de la seva anterior etapa tornaran: Xavi, Puyol o Jordi Cruyff. Amb la tornada del de La Pobla de Segur es fa justícia. És una icona culer. Mai cap capità ha estat tan inqüestionat, estimat i valorat per tots, també pels contrincants. La seva parella, la model barcelonina Vanesa Lorenzo, és també una icona de la moda, la salut i la bellesa.

carles puyol vanesa lorenzo GTRES

vanessa lorenzo carles puyol GTRES

Els Puyol Lorenzo, de catifa en catifa, GTRES

Impecable parella, no s'han casat i tenen dues filles, Manuela i Maria de 7 i 5 anys. Ja van advertir que es plantaven amb la parelleta. Són una família de postal que, a diferència d'altres futbolistes com Piqué, Messi o Sergio Ramos, prefereixen no mostrar les criatures sense pixelar. Ara ensenyen les filles en un divertit vídeo amb ulleres de sol:

Tots quatre fent morrets a un mirall feliços pel cap de setmana. Ell va votar, ella promociona els seus llibres de ioga i disciplina positiva. Fan patxoca fins i tot fent morritus. Ell té 42 anys, ella 44. Són guapos, elegants, sofisticats i telegènics fins a dir prou. La parella més glamurosa del Barça torna gairebé segur al club.

puyol vanessa pixelitzat gtres

vanesa lorenzo filles platja GTRES

Vanesa Lorenzo amb Manuela i María, GTRES

Una altra jugada mestra de Laporta. I les nenes podrien jugar a l'equip femení. Talent genètic els en sobra. El Barça pletòric veient tornar a la gespa el dorsal 5 amb un nom mític: Puyol.