Dissabte 15 de juny Manuel Valls vota Ada Colau alcaldessa de Barcelona. ¿On era l'expolític francès el dissabte anterior?  A la festa més gran de la Costa del Sol, a Marbella. A l'aniversari de la dona d'un poderós empresari, Félix Revuelta, l'amo de Naturhouse. Revuelta ha viscut 50 anys a Catalunya però van marxar, ell i la seva empresa, a Madrid en ple procés. És molt hostil amb l'independentisme i promotor de Societat Civil Catalana. Es va endur la seu social de Naturhouse quan governava Puigdemont. 

valls revuelta marbella twitter

Segons revela el diari Ara, és un dels empresaris que li paguen 20 mil euros mensuals a Manuel Valls per influir en les seves decisions. I la primera ja està presa: evitar que la llista més votada governi Barcelona per ser independentista. Antes roja que rota.

El digital Jaleos va detallar la festassa amb els convidats de blanc eivissenc a Marbella. Un caríssim concert privat de Carla Bruni per complaure el polític catalano-francès Valls que ja havia gaudit de Bruni uns dies abans a Pedralbes. El senyor Revuelta, espònsor de Valls, té diners per fer cantar la dona de Sarkozy i per fer ballar com vol Manuel Valls. Bruni va actuar amb els amos i va cantar el "Cumpleaños feliz" pels 70 anys de la senyora Luisa, l'anfitriona. 

carla bruni felix revuelta GTRES

Carla Bruni balla amb Félix Revuelta / GTRES

Valls i Susanna Gallardo van ser els convidats estel·lars. També hi havia influents unionistes de la comunicació com Pedro J. Ramírez (El Español, que va cobrir l'acte) o José Crehueras (Grup Planeta). En la subvenció de l'IBEX a Valls hi ha inclosos els photo-calls. El casament de la parella al setembre serà com una reunió del lobby Pont Aeri amb probables votants dels comuns servint el cocktail. Serà un casament civil però a Menorca, per evitar que els casi a Barcelona l'alcaldessa que ells han posat: Ada Colau.