S'acosta la boda unionista de l'any, la de Manuel Valls i Susana Gallardo. Potser s'hauria de dir la de Gallardo i Valls, ja que tot indica que serà la núvia la que correrà amb les despeses. Serà dissabte 14 de setembre i a l'illa de Menorca, on l'hereva dels Laboratoris Almirall té una finca de 10 hectàrees, segons informa el digital LOC, amb tres cases i una piscina. El convit no serà a la finca sinó al Club Nàutic de Binisafúa, a tocar del mar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Club Nautico Binisafua (@nauticobinisafua) on

Però el Club només posa l'espai ja que la decoració del casament corre a càrrec d'un empresari de luxe, Toni Seguí, que ja es va encarregar de la boda de la filla de Susana Gallardo, Gabriela. Una altra empresa que algun mitjà ha publicat que prepararà detalls de la festa és La Puta Suegra, cosa que han desmentit fonts properes al casament a En Blau. Són competència directa de Seguí i es va encarregar del caríssim casament de Sergio Ramos i Pilar Rubio o del de la filla de Josep Crehueras de Planeta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Seguí Barcelona (@toniseguibarcelona) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Puta Suegra (@laputasuegra) on

El luxe també inclou la durada. Com si fos una boda gitana durarà tres dies: sopar per als convidats divendres, boda civil dissabte i dinar diumenge. Només hi aniran familiars, els tres fills de Gallardo i els quatre de Valls, i amics. Pocs VIPS i com a molt, empresaris amics de la parella.

valls i gallardo

GTRES

Mentre Gallardo té per herència 600 milions d'euros, segons informa Luis Romo, Valls només compta amb el sou de regidor i algun suplement que segons s'ha publicat li paguen empresaris unionistes. Això fa que Gallardo assumeixi el gruix del cost del casament i que un cop casats la parella visqui a casa de Gallardo a la zona alta de Barcelona. Valls deixarà el lloguer del seu pis modernista al carrer París.