Susanna Griso, ja reincorporada a la seva funció habitual com a conductora d'Espejo Público després de la mort d'una germana, ha rebut la visita d'un personatge clau en la conxorxa antiMaragall que ha donat l'alcaldia de Barcelona a Ada Colau, gràcies al paper de Manuel Valls. És Félix Revuelta, president de Naturhouse, amic personal de Valls (com demostren a luxoses festes d'aniversari a Marbella) i, segons es va publicar durant la campanya, el mecenes de la croada del francès. 20.000€ al mes a canvi de resultar decisiu a Barcelona. Les expectatives inicials eren més elevades, però sembla que Valls ha aconseguit l'objectiu, malgrat el terratrèmol provocat a Cs. Revuelta ha lloat "l'estadista" Valls però rebutja haver posat els diners per a la seva manutenció: "No pagué, sólo le dimos cariño".

Felix Revuelta Valls Griso Antena 3

Antena3

El de Burgos, un dels que va decidir que la seva empresa marxés de Catalunya, intentava desacreditar les informacions d'haver subvencionat la carrera del francès. Però el seu currículum el delata: Va ser promotor de Societat Civil Catalana, finançant-la amb generositat. Una generositat que no ha fet servir amb Valls, l'ha dit a la Griso, narrant una èpica història d'amor amb final tràgic, però que salva Barcelona de la bèstia indepe: "La Colau estará controlada. ¡Maragall es mucho peor!"

colau valls efe

EFE

Un dels moments de l'entrevista ha estat quan el convidat troba la solució al problema de l'habitatge: que la gent visqui en pisos de 40 m2 (ell que viu en mansions)

Revuelta, que ha irat l'audiència en expressar les seves idees sobre el mercat laboral i el problema del lloguer, ha passat de la lloa a Manuel Valls a la massacre amb Albert Rivera. Un líder que s'ha carregat el partit, que sembla embogit proposant "utopies" com proposar Jaume Collboni com a batlle barceloní, i del que ha dit el pitjor que pot dir un unionista d'un altre: "No tengo claro que Cs sea el partido que lucha contra el independentismo en Catalunya".

manuel valls felix revuelta GTRES

GTres

Si els poderosos i rics empresaris que van confiar en Rivera diuen això d'ell, que es prepari. Podria tenir els dies comptats. La pressió és màxima.