La gran victòria del Barça a la final de la Copa de la Reina és un caramel a la boca dels culers i dels aficionats al món del futbol en general. De tots, menys Maldini. L'equip no pot anar amb la moral més disparada a la gran cita que culminaria una temporada històrica, aixecant la segona Champions consecutiva contra una bèstia negra com l'Olympique de Lió. Aquesta generació excepcional de jugadores, tècnics i directius implicats en el pet majúscul del femení només té aquest repte pendent. Vèncer en la final contra les franceses, botxins en situacions de dolorós record per a Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Mapi León i companyia. La resta de títols els han guanyat tots, han batut rècords, han catapultat l'esport a un aparador mundial i han reivindicat els drets col·lectius de manera ferma i decidida. Especialment Mapi, Patri i Pina, que no tenen una copa del món però sí el títol a la integritat. Per tot això, són úniques. I enganxen.

El vestidor del Barça és el motor d'allò que es reflecteix en el camp. Les relacions i vincles de les cracs són conegudes, celebrades i també tafanejades. En tot cas, es respira un bon ambient que necessàriament influeix en el rendiment col·lectiu, la força mental, el to físic. Treballar en aquestes condicions és un estímul, i s'ha d'aprofitar: les coses canvies ràpidament, també en el món del futbol. Dues jugadores, les protagonistes d'un vídeo trobat a les xarxes socials després del triomf a La Romareda, han connectat de manera fulgurant després d'haver compartit tan sols una temporada. S'han fet grans amigues, íntimes. Parlem d'Ona Batlle i Lucy Bronze. Una història que apunta a drama imminent.

Ona Lucy brazo TikTok
Ona Batlle agafa Lucy Bronze del braç / TikTok

L'Ona, de Vilassar de Mar, va formar-se a les categories inferiors del club abans de provar sort en altres equips. L'experiència més intensa i productiva, al Manchester United, d'on va arribar el passat estiu convertida en un fitxatge estrella. Ha demostrat el seu talent i potència al lateral en cada partit, arribant a fer dos gols a la final de Copa. És bona per les dues bandes, però normalment l'altra l'ocupa l'anglesa Lucy Bronze, precisament amb qui ha fet una amistat sòlida. El problema? Que Bronze, a qui no es pot retreure absolutament res del seu pas per Can Barça, té molts números per haver de marxar. Acaba contracte i el club, amb la sortida del tècnic Jonatan Giráldez, té altres prioritats. El pròxim 16 de juny es podria produir el comiat definitiu

@michaelabryana 🤍🤍 #football #woso #fypシ #foryou #fcbfemeni #lucybronze #onabatlle ♬ original sound - sped up songs <3

I ho diem perquè aquesta relació resulta tendra, bonica i que mereixeria un altre final. Un usuari de TikTok ha enregistrat una escena sobre la gespa de La Romareda que ens té el cor-robat. L'Ona, amb els seus pares, xerrant a la banda. Allà hi és també la Lucy, pensativa, amb la medalla gairebé tirada a la cara per la genial Federació Espanyola de Futbol, mirant a l'infinit. Batlle l'agafa pel braç reclamant que s'afegeixi al grup, mentre signen un autògraf. La mare de l'Ona li explica alguna cosa a la internacional per Anglaterra, demostrant un tracte personal. Bronze sembla tristota, fins i tot amb els petons que li claven a la galta, però li aconsegueixen robar un somriure quan la conversa sembla girar al voltant d'una trobada per dinar. Totes dues riuen, l'Ona també. A nosaltres se'ns escapa una llagrimeta. Quina llàstima pensar en l'adeu. 

Lucy Ona rien TikTok
Lucy i Ona riuen / TikTok

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!