Alexia Putellas omple portades i informatius de televisió amb la seva imatge aixecant la Copa de la Reina, després de la contundent victòria contra la Reial Societat a l'estadi de La Romareda de Saragossa. La capitana del Barça recollia el títol de les mans de ferro de la reina Letícia, qui tornava a presidir el trofeu que duu el seu nom. Després, en baixar al camp per compartir la copa amb les companyes, especialment amb la portera Sandra Paños, s'havia de col·locar la medalla ella soleta, demostrant una vegada més la incompetència, desídia i menyspreu sistemàtic de la Federació espanyola envers el futbol femení. Molts assistents per a la royal i els federatius, i tots a la llotja com estaquirots, sense posar remei a la ignomínia. Tot està podrit.

El títol, la bona forma de l'equip i la perspectiva d'ampliar, el pròxim cap de setmana a Bilbao, el palmarès de la temporada amb la segona Champions League consecutiva, van actuar com a remei infal·lible per oblidar l'estament nefast que gestiona el futbol professional espanyol. Alexia, a més a més, tenia més motius que mai per estar contenta. Fa pocs dies estrenava un projecte personal i solidari que li fa especial il·lusió, l'Eleven Foundation. Una entitat per ajudar nenes arreu del món, contribuint al seu desenvolupament. Un somni que va començar a fer-se realitat durant la greu lesió de la migcampista i doble Pilota d'Or, i que la va mantenir molts mesos fora dels terrenys de joc. La setmana, completa.

LEti Alexia GTRES
Letícia i Alexia / GTRES

Durant l'acte de presentació, Alexia es va envoltar d'amics, col·laboradors i gent del seu entorn íntim. Una presència ha cridat molt l'atenció dels seus fans: Olga Ríos. La relació pública amb la representant de famosos sembla en pausa, després d'una etapa d'escapades juntes i suport incondicional als partits de futbol, amb escenes memorables. Tot va canviar durant el famós mundial d'Austràlia i Nova Zelanda: l'Olga va visitar-la a la concentració de la selecció espanyola, i després... la desaparició. No va celebrar la victòria a la final, no va ser testimoni de la conducta reprovable de l'expresident Luis Rubiales. De sobte, Ríos semblava un fantasma del passat. Els fans, esvalotats. S'han produït lleus contactes a la vista de tothom, però el més potent és aquesta foto bonica. El rerefons, un coti ben salsero.

Alexia Olga Instagram
Alexia i Olga / Instagram

 

Olga Ríos i el tiktoker especialitzat en món rosa, Abel Planelles, són amics. D'aquesta relació sorgeixen uns vídeos on van de tapes per bars de Madrid... i de Barcelona. Resulta que la seva mare treballa en un restaurant del carrer de Rocafort amb Aragó a Barcelona, on fan una truita de patates amb pintaza. Abstenir-se els de l'ou molt quallat, no és el seu bar. Durant l'escapada madrilenya, visiten un local molt tradicional amb aspecte d'asturià, 'El tigre', on demanen coses clàssiques. Diuen que li posen un 8, però per les cares no diríem el mateix. Sigui com sigui, el que passa al final és el més rellevant: l'Olga passa per davant d'un pobre cérvol dissecat amb banyes estratosfèriques. El tiktoker rosa fa que es col·loqui sota l'animal per immortalitzar-la. "¿Te recuerda a alguien?", li pregunta. Ella riu, i s'assenyala amb el dit per confessar-se íntimament: "A mí". Immediatament, tot el fandom pensant en una persona. I donant-li voltes a quin paper jugaria cada actriu d'aquesta pel·lícula que enganxa tantíssim. 

Olga Rios madre TikTok
Olga Rios i la seva mare al restaurant de Barcelona / TikTok
@olgarixs la tapa más grande de Madrizzz @Abel Planelles ♬ sonido original - olgui
Olga Rios cuernos TikTok
Olga Rios / TikTok

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!