El valencià Arturo Valls és un rostre molt familiar per als espectadors de televisió: és un presentador estrella de l'entreteniment a Antena 3, especialitzat en concursos diversos. A banda del veterà 'Ahora Caigo', l'últim èxit ha estat 'Mask Singer', un format importat que ja ha enregistrat la seva segona temporada. Valls va passar per 'El Hormiguero' de Pablo Motos per fer bullir l'olla i engrescar els seguidors del concurs. Al marge, però, de la seva prolífica activitat professional, Valls interessa com a personatge de la premsa del cor. I conèixer detalls sobre la seva intimitat familiar ​és una tasca complicada: és estrany que comparteixi aquesta mena d'informacions. Se sap que està casat amb la seva parella des de fa 10 anys, Patricia María Santiveri, i que tenen una criatura, Martín. Ella és la Patricia i el nen.

Arturo Valls, Patricia Santiveri y Martín @arturovallsofficial

Arturo Valls i Patricia María Santiveri y Martín / @arturovallsofficial

L'amor entre l'Arturo i la Patricia té una curiosa i divertida història al darrera. La revista 'Semana' recupera l'anècdota explicada pel protagonista, que a qui va conèixer primer va ser la futura cunyada, dependenta en una perfumeria. Un accident va prémer el botó de l'atzar: van topar i ella, irada i carregada amb taronges, el va esbroncar: "Pero ¿dónde vas, inútil? Mira por dónde vas, qué torpe eres”. Mentre posaven pau, ell la va acompanyar al seu cotxe. Allà hi havia la Patrícia. La resta és història. Valls ha fet broma al concurs de les tardes de Gestmusic, amb un missatge a “la rancia de las naranjas, es mi cuñada. Hola, cuñada, guapa. Un besito desde aquí te mando”. La casualitat va provocar que tots dos comencessin allà una història d'amor que encara és ben viva. És difícil de trobar-les, però al seu compte d'Instagram hi ha algunes imatges de la dona.

Arturo Valls y Patricia Santiveri @arturovallsofficial

Arturo Valls i Patrícia Santiveri / @arturovallsofficial

Patricia Santiveri esposa Arturo Valls @arturovallsoficial

Patricia María Santiveri dona d'Arturo Valls / @arturovallsoficial

Arturo Valls, 'Mask Singer'

Arturo Valls a 'Mask Singer' / Antena 3

Ben mirat, que l'Arturo s'enamorés després d'ensopegar amb algú no és tan estrany. Va ser el seu 'ahora caigo' particular. Coses del destí. I dels acudits que sempre explica per la tele.