2021 ens ha portat una nova amiga: Filomena. La borrasca de neu i fred extrem que s'ha instal·lat a la península ibèrica està glaçant Catalunya ​i la resta de l'estat. El canvi climàtic fa que molts se sorprenguin per un fet que hauria de ser el més normal del món: a l'hivern, fa fred. Així de senzill. Cert que en fa més del compte, però vaja, que tampoc ha caigut cap meteorit a la Terra. Ara bé, si ens guiem pel que diuen algunes televisions, més d'un pensaria que de cop i volta ens hem convertit en Lapònia. A les xarxes socials, el fenomen és similar, tot i que amb moltes més dosis d'humor. És estrany no trobar-se amb fotos de famosos i anònims gaudint de la neu, admirant els caramels de gel o comentant el temps que fa.

filomena madrid nuvis nevada efe

Nuvis a Madrid sota la borrasca Filomena / EFE 

Segurament un dels més agosarats a l'hora d'immortalitzat el temporal ha estat el presentador valencià d'Antena 3, Arturo Valls. El d'Ahora Caigo i Mask Singer ha desafiat les baixes temperatures amb un vestuari peculiar. Molt ben preparat de cintura cap amunt, sí, però pel que fa a les extremitats inferiors, fa patir, despullat. L'Arturo ha sortit al jardí, totalment blanc i sota un cel que amenaça amb més precipitacions amb un abric de pell d'ovella, i l'única protecció dels pèls de les cames (primetes) a la part baixa de la seva anatomia. Uns mitjons i unes vambes que fa l'efecte que són qualsevol cosa menys impermeables completen el quadre. Que hi ha a sota de l'abric, és un misteri. La seva cara fent la gracieta indica, això sí, que no va aguantar gaire durant la sessió fotogràfica: una única presa i cap a casa a tapar-se al costat de la calefacció. Ara bé, l'excentricitat del també actor ha causat impressió entre els seus seguidors, molts d'ells famosos.

Arturo Valls en la nieve @arturovallsofficial

Arturo Valls mig despullat a la neu / @arturovallsofficial

  • @amaiasalamanca: Maravillosas canillas!
  • @javviercalvo: Hot
  • @anahims75: entre el casi golpe de estado de USA de ayer, la nevada de hoy, la tercera ola y tu foto.. Creo q ya podemos cambiar de año y pasar al 2022 directamente.
  • @mcpiqueras: No te pongas la segunda dosis de la vacuna, creo q te ha caído mal
  • @manolibp: Pon el calefactor que los polluelos se van a morir

piernas de Arturo Valls en la nieve IG

Cames d'Arturo Valls a la neu / @arturovallsofficial

Arturo Valls, 'Mask Singer'

Arturo Valls a 'Mask Singer' / Antena 3

Diuen que el vent afecta a la ment humana. La neu, pel que demostra l'Arturo, també fa de les seves.