Arturo Valls és un dels presentadors més riallers de televisió. Li encanta fer riure i no coneix què és la vergonya. L'hem vist disfressat, imitant, explicant acudits... fins i tot quedant en ridícul a posta per divertir l'audiència. Cada tarda fa les delícies dels seguidors amb Ahora caigo, que ja va per la setena temporada. Ara bé, sempre ha estat molt discret pel que fa a la seva vida privada. De fet, només sabem que fa deu anys que és parella de la mare del seu fill Martín. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hace 9 años que conocimos a esta personita, parece que le vamos pillando el rollo. Felicidades 

A post shared by Arturo Valls (@arturovallsofficial) on

Però ara s'ha descobert un dels seus secrets. Qui és la seva família? A què es dediquen? El Español té la resposta. I és que els pares del presentador són propietaris d'un patrimoni molt important.

El 2003 Valls hauria creat una societat dedicada a les activitats de producció i distribució cinematogràfica de vídeo. El pare i la parella d'aquest haurien participat des del principi a l'empresa, que veien com l'oportunitat perfecta per invertir els diners que estava guanyant Arturo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Busca las siete diferencias.

A post shared by Arturo Valls (@arturovallsofficial) on

Amb la crisi econòmica, per això, els beneficis van anar disminuint... fins a arribar al punt que el 2016 haurien tingut unes pèrdues de 140.000 €. Sembla que no ha estat molt bona inversió, però per sort la família consta d'un patrimoni del qual estan aprofitant-se'n per tirar endavant.

El mitjà assegura que els pares d'Arturo Valls tenen un conjunt de propietats que està valorat en més de 2,7 milions d'euros. La xifra és molt elevada, però és que a més a més s'han de sumar tots els diners que tingui el fill fruit de la seva feina a televisió. I, a part, també tindria una altra companyia de postproducció que hauria creat el 2006 amb un capital social de 90.000 €.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Azulado me siento seguro

A post shared by Arturo Valls (@arturovallsofficial) on

Arturo Valls ha hagut de fer molts diners a televisió, però és que encara n'està fent. No ha transcendit quant cobra, però de ben segur que l'ajudarà a crear un bon patrimoni com els seus pares.