Antonia Dell’Atte ha estat la protagonista d’aquest dimecres a Lazos de sangre, el programa sobre sagues familiars de famosos que Boris Izaguirre presenta a TVE. Un homenatge a la musa de Giorgio Armani, només tres setmanes després del gravíssim accident que va patir a la platja, quan el vent va arrencar un para-sol que va impactar contra la seva cara i li va trencar la mandíbula. Desfigurada, va passar d’urgència pel quiròfan. Tot i que encara han de tornar a operar-la per acabar de reconstruir el maxil·lar inferior, esquerdat. És per això que ha estat l’única que ha dut una mascareta durant l’entrevista, per evitar mostrar les seqüeles d’un sinistre que podria haver estat fatal. Però ni el tapaboques ha estat suficient perquè la model guardés silenci amb un dels altres assumptes delicats de la nit: la mort d’Álex Lequio.

Dell'Atte

Antonia Dell'Atte ha estat la protagonista de Lazos de sangre | TVE

El fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio va morir el 13 de maig, ara fa dos mesos i mig. Per a l’exdona del mediàtic aristòcrata, temps suficient per a remoure el tan famós passat del triangle amorós dels 90 i fuetejar-los amb frases com aquesta: “Habéis sembrado tanto dolor hacia mí... se podría haber evitado. Hubiera bastado con un: nos hemos equivocado”. Quan l’actriu va començar el seu romanç amb el besnét d’Alfons XIII, tres dècades enrere, ell estava casat amb Dell’Atte, que es va convertir en la cornuda oficial d’Espanya tan bon punt l’affaire va fer el salt a la televisió. “Ana necesita una ayuda espiritual. Quiero que encuentre la paz y yo estoy dispuesta a ayudarla. Yo siempre he sembrado el bien. Sé distinguir cual es el mal y el bien”, apuntava la italiana amb to alliçonador. “Tendrá toda mi solidaridad siempre y cuando diga un día la verdad. Solo la verdad la dejará libre. Hay mucha verdad que ha puesto debajo de un cajón. Necesita librarse de todo un mundo donde ella misma ha sido víctima de muchas cosas”, va continuar mentre recordava també la relació tortuosa amb el seu exmarit: "Lequio era un manipulador y un mimado. Se pensaba que podría hacer todo lo que quisiera. Me avergonzaba. Lo que yo pedía era que me dejara en paz. Se puede enterrar el pasado pero que cada uno asuma su culpa".

obregon lequio marxen de BCN GTRES

Ana Obregón i Alessandro Lequio a Barcelona, després de la mort del seu fill | GTRES

Però el dard més punyent va disparar-lo uns minuts més tard, quan va revelar els motius pels quals el seu fill no va ser a la cerimònia de comiat de l’Álex. “Clemente no fue invitado el funeral de su hermano”, va afirmar l’Antonia abans de culpar el seu ex: “Se enteró luego de que había esa misa, eso se lo tendría que haber dicho su padre”. Dolguda perquè el seu fill va ser el gran absent en l’últim adéu al jove Lequio, la model també ha assegurat que “Clemente escribió una carta que en el funeral no se leyó, ni fue nombrado. Creo que Alessandro no llevó ningún pariente”. Malgrat que, ha insistit, s’estimaven molt.

Antonia Dell'Atte TVE

Clemente no va ser convidat al funeral del seu germà Álex | TVE

Clemente, apartat del funeral del seu propi germà. L’Antonia es va posar en contacte amb Obregón i Lequio quan l’Álex va morir, però encara no ha rebut resposta: “Le he enviado un mensaje de condolencias y nunca me ha contestado. Tampoco Alessandro”. Després d’aquesta entrevista a Lazos de sangre, és probable que la reacció d’agraïment dels pares trigui, encara més, a arribar.