Tràgica notícia la que s'ha sabut fa pocs minuts. Áless Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, ha mort als 27 anys per culpa del càncer que li van diagnosticar fa dos anys, segons ha informat la revista ¡Hola!. Després de tot aquest temps lluitant contra la malaltia, finalment el jove empresari no ha pogut superar-ho.

aless lequio i obregon

@alessandrolequiojr

El fill d'Obregón i Lequio va ingressar fa temps en el prestigiós Sloan Kettering Center de Nova York especialitzat en oncologia. Tenia sarcoma d'Ewing, una mena estranya de càncer que es produeix en els ossos o en el teixit tou al voltant dels ossos. Després, una segona etapa del tractament a Espanya, on havia tingut alguna bona evolució. Però els darrers mesos, una nova recaiguda el va fer tornar a ingressar a la clínica Quirón de Barcelona, on rebia un nou tractament, sota control del doctor Baselga. Els seus pares han estat al seu costat en tot moment en aquestes darreres i tristes hores.

aless lequio

@alessandrolequiojr

Precisament aquest dimecres la revista Lecturas publicava unes fotografies de la seva mare entrant aquests darrers dies a la clínica per estar al seu costat. I el programa Sálvame ensenyava imatges de quan Álex Lequio va ingressar a la Quirón.

portada lecturas

alex lequio quiron salvame

Telecinco

També l'ha acompanyat en els darrers moments la seva parella, Carola, tots dos, ferms defensors dels animals, que l'any passat havien adoptat un gosset d'un protectora, tal i com elogiava en el seu dia Pilar Eyre:

Des que s'ha sabut la trista notícia, familiars, com el germà, Clementecompanys i amics han expressat el seu condol:

I parlant de missatges, aquest va ser el darrer que va publicar Lequio al seu compte d'Instagram, una foto preciosa d'ell i la seva cosina, una de les que ha estat més al seu costat:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On and on, through eternity, we will shine together #fight #fight #fight @thegocvp

A post shared by Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) on

Hi ha una paraula per definir qui perd els pares -orfe/òrfena-, qui perd la parella -vidu/a-, però no existeix cap paraula per definir qui perd un fill/a, tal és el dolor i el sense sentit. Ens sumem a l'escalf als pares en aquests dolorosíssims moments. Descansi en pau.