Leo Messi, Antonela Roccuzzo i els seus tres fills estan vivint a París des de fa ja uns quants dies. Ciutat a la qual han arribat per motius laborals del jugador argentí, després de fitxar pel Paris Saint-Germain, després de no arribar a un acord amb el Barcelona. Un adeu que ha provat com una gerra d'aigua freda a molts seguidors tant de Messi com del Barça, els qui tenien l'esperança posada en què les coses entre ell i el club de la ciutat comtal s'acabarien arreglant i continuaria jugant en el Camp Nou fins al dia de la seva retirada. Finalment no ha estat així. Messi estarà, almenys, durant els propers tres anys a la ciutat de l'amor on rebrà, a final de cada temporada, fins a 40 milions d'euros nets. Una elevadíssima quantitat, sense tenir en compte tot el que tingui a veure amb publicitat i altres coses fora dels terrenys de joc.

Un comiat de la ciutat comtal que va commoure moltíssim a tots. Messi, el diumenge 8 d'agost, va oferir una roda de premsa per fer oficial la seva marxa del Barcelona. Entre d'altres coses va dir, entre llàgrimes i molt dolgut, que havia fet tot el possible per quedar-se i continuar jugant a Catalunya. Dos dies més tard, el dimarts 10 d'agost, el de Rosario, la seva dona i els seus tres fills es van acomiadar de Barcelona i es van muntar al seu avió privat per posar rumb a París, on ja estan instal·lats en un luxós i cèntric hotel, a l'espera de trobar la mansió dels seus somnis. Una marxa de la capital catalana que ara cobra especial importància, en descobrir-se el preciós detall que Antonela va tenir amb Messi. Un bonic gest que havia passat desapercebut per a molts. El revelem, a continuació. Foto dels cinc de vacances a Eivissa:

llegeixo messi antonela fills ibiza

Perfil d'Instagram d'Antonela Roccuzzo

"Amb tota cap a una nova aventura junts els 5". Aquest va ser el missatge que Antonela Roccuzzo va escriure en les seves històries d'Instagram el dia que ella, Messi i els seus tres fills se'n van anar de Barcelona. Missatge amb lletres blanques que va acompanyar de fins a quatre emoticones en forma de cor vermell, en senyal d'amor i afecte cap al seu marit, en aquests durs moments de canvi. Una publicació que va compartir amb una bonica foto d'ells, al seu avió privat. Antonela, molt guapa i amb el cabell solt, lluint una samarreta de màniga curta de la caríssima firma Versace, fa la fotografia tipus selfie mentre subjecta el mòbil amb la seva mà en alt.

Al seu costat, Messi, visiblement relaxat, lluint una samarreta blanca i uns pantalons texans, també somrient a càmera. I diem visiblement relaxat perquè segons va confessar ell mateix a un periodista esportiu de la cadena britànica BBC, el dolor i la tristesa ho porta per dins. Un comportament que comparteix amb el seu fill Thiago, que també està sense ganes de res, des que va saber que el seu pare havia fitxat pel club francès i havien de deixar Barcelona després de molts anys vivint. Per aquesta raó, el petit, des que va arribar a França, s'ha mostrat més aviat seriós i distant. Un comportament que Messi està segur que amb el pas dels dies canviarà i que Thiago acabarà adaptant-se a la ciutat i a la seva nova vida, lluny dels seus amics de Catalunya. La foto de Messi i Antonela a l'avió és la següent:

antonela i messi volen instagram

Perfil d'Instagram d'Antonela Roccuzzo

Una fotografia que revela el preciós detall que Antonela va tenir amb Messi just abans d'acomiadar-se de Barcelona. Un detall que ha passat desapercebut per a moltíssimes persones, però que en les últimes hores ha agafat molta força gràcies a l'observació que ha fet un usuari a Twitter. I la veritat és que salta a la vista. El gest no és cap altre que la posició en la qual els dos van asseguts a l'avió.

Antonela, sabent la pena tan gran que va suposar per a Messi haver de deixar Barcelona, va optar per asseure's al seient del costat del passadís. De manera que va deixar que Messi s'assegués a la finestreta per poder veure per última vegada Barcelona des de l'aire, ciutat en la qual ha estat molt feliç i de la que no volia marxar. Parlem d'això:

tuit antonela mesi detalli avion barcelona

Perfil de Twitter de l'usuari @martindardik

"Ayyy quina REINA, Antonella li va deixar la finestreta a messi. No espero menys". Aquest ha estat el comentari que l'usuari '@martindardik' ha compartit en el seu compte de Twitter. Una apreciació amb què ha aconseguit acumular gairebé 90.000 'm'agrada' i més de 5.000 retweets. No hi ha dubte: Leo Messi i Antonela formen un gran equip i ella és la millor capitana que ell mai s'hagués pogut imaginar.