El serial del moment és, per mèrits propis, tot el que envolta el cas Mainat.

videos mainat Telecinco viva la vida

Josep Mª Mainat (Telecinco)

Angela Dobrowolski TV3

Ángela Dobrowolski (TV3)

Sembla una sèrie on no li falta de res: suposats intents d'assassinat, secrets, amants, prostituts, voyeurs, intents de seducció de la dona al fill, baralles, crits, brossa per terra, i fins i tot, màgia negra i vudú. No hi falta de res. Per tenir, té fins i tot aparicions grotesques de l'acusada, Ángela Dobrowolski, exdona de Mainat, amb diferents perruques

angela dobrowolski perruca

Ángela Dobrowolski (Telecinco)

L'exdona del productor televisiu va aparèixer no fa poc amb una perruca curta fosca, estil Cleopatra. Desconeixem si a l'interior de casa seva també es veuen imatges d'ella, o de qui sigui, banyant-se en llet de burra, però ja no ens estranyaria gens. Perquè tot el que passa a casa seva, i al voltant d'aquest cas, frega l'esperpent. L'última imatge grotesca l'hem tingut aquest dijous a les portes de casa de Dobrowolski, on fa dies que es veuen molts periodistes intentant aconseguir imatges i declaracions per part dels protagonistes. Si la setmana passada ja es va viure una escena surrealista amb un scort i la seva nòvia, ara l'ex dona ha tornat a aparèixer amb una nova perruca, aquest cop, rossa, amb ulleres de sol i mascareta negres.

angela dobrowolski perruca ya es mediodia

Ángela Dobrowolski (Telecinco)

El més esperpèntic de les imatges no ha estat el look, amb la perruca i un jersei rosa fosforito. Dobrowolski ha sortit i s'ha dirigit a alguns dels periodistes amb un plat ple de croissants de xocolata: ”¿Por qué hablar cuando se puede comer?", els hi ha dit. "Esto es una pena”, ha continuat, davant la negativa dels reporters a agafar-ne cap: “Encima que tengo el gesto de educación de sacaros unos croissants ya que estáis todo el día aquí”.

angela dobrowolski perruca croissants caldero

Marc Calderó, Ángela Dobrowolski, Sonsoles Ónega a 'Ya es mediodía' (Telecinco)

Un dels presents, Marc Calderó de Ya es mediodía, que insistia en preguntar mentre Dobrovolski l'únic que feia era plantofar-li al davant un plat amb quatre croissants. Quan la presentadora, Sonsoles Ónega, li pregunta si ha agafat algun croissantet, ell li confessa que no, “estamos en pandemia.... Hace bastante tiempo que no vivía una situación tan surrealista”. Clica a la foto per veure la seqüència:

angela croissants2

Marc Calderó, Ángela Dobrowolski, Sonsoles Ónega a 'Ya es mediodía' (Telecinco)

Desconcertant, boig... diguin-li com vulguin a una situació que cada dia que passa, proporciona escenes que semblen extretes d'una pel·li d'Álex de la Iglesia. I una petició als reporters que són a les portes de la casa: que continuïn allà cap al vespre... Potser aleshores, per l'hora, Dobrowolski surt amb un platet de pernilet i una copa de vi.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat