Cada vespre l'audiència catalana viu atrapada pel cas Mainat. Sálvame tomate, l'edició de les 20h del programa de Telecinco, dona nous detalls de la trama. Laura Fa és la millor periodista possible del programa per explicar-ho tot. La catalana té contactes a l'entorn de Mainat. Si Angela, l'encara esposa del productor, filtra vídeos i àudios a Telecinco, algú proper a Mainat revela dades molt preocupants de l'estat d'Angela. Surt de casa amb perruca negra, ulleres de sol i màniga llarga per ocultar una perillosa i significativa addicció.

angela t5

angela cara t5

slavame t5

Angela amb perruca a Horta sortint i entrant a casa, Telecinco

Laura Fa va més enllà i aprofitant la imatge d'Angela entrant i sortint de casa abrigada deixa anar la bomba: "Analizando las imágenes de Angela, en agosto fue al abogado con manga larga. He hablado con el amigo, mi fuente cercana a Mainat, y me explica que ella tiene un motivo muy evidente para ir en agosto con manga larga. Tiene que ver con sus problemas. Os podéis imaginar a qué se refiere el entorno de Mainat de por qué ella va en manga larga". Que amaguen els braços d'Angela? Marques de punxades? Heroïna?

laura fa t5

Laura Fa fent guàrdia a Horta, Telecinco

Laura Fa porta dies explicant-ho: "Angela podría tener serios problemas de adicciones que marcarían su comportamiento, según la fuente de su todavía marido". A plató expliquen: "Esa vida de Angela sería la causa que su marido tenga la custodia de sus hijos".  Laura Fa veu l'acusada d'intent d'assassinat molt perjudicada de salut: "A las 18:15 sale con peluca Cleopatra, tambaleándose sin maletas y se sube a un taxi". La prostituta/economista/astròloga russa Alina amb qui Angela conviu va anar a Telecinco amb moltes marques als braços:

braços alina t5

Detall de les marques als braços d'Alina, Telecinco

El realitzador va fer un plano curt de les marques als braços de la russa. Alina va negar tenir cap problema amb l'heroïna. Laura Fa remata la situació de lumpen de la dona de Mainat i un entorn de prostituts/es i droga: "Angela cuenta que solo tiene 100 euros en el banco. Se alimenta por la compra que Mainat hace por Amazon". Tothom filtra merda. Flota a l'aire una frase d'Angela a Mainat: "¿Sabes a quién va a interesar todo esto? A Telecinco".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat