En tot el cas Mainat hi ha una figura clau: el fill gran de Josep Maria, Pol Mainat. Des que al juny la seva madrastra Angela va intentar, segons la investigació policial i judicial, assassinar el seu marit, Pol la va denunciar-la als Mossos i ha emès un comunicat acusant Angela de "voler destruir la meva família".

angela perruca t5

Angela amb perruca blanca sortint de casa, Telecinco

pol mainat T V3

Pol Mainat a TV3

Josep Maria Mainat té cinc fills de tres dones. Pol de Rosa Maria Sardà, Mar i Misha adoptats amb la segona parella i els menors Jana i Joan Ramon, sota la custòdia de Mainat ara que la mare, Angela, és sospitosa d'intent d'assassinat i segons filtren pateix d'addicció a les drogues.

Pol Mainat amb 45 anys ha agafat el toro per les banyes i avisa "No tinc por i arribaré on calgui perquè Angela respongui dels seus actes". La dona de Mainat ha filtrat diverses informacions sobre Pol. La primera, sempre segons Telecinco, és la frase "El hijo de mi marido me está ganando la guerra". En tota guerra hi ha dos bàndols i el d'Angela és ple de prostituts com la russa Alina i el veneçolà Gabriel, que també filtren. Alina va dir a Sábado Deluxe que el pla d'Angela per ensorrar Pol Mainat era "Que Alina se cite en un hotel con Pol Mainat y que en lugar de la rusa aparezca Angela provocando a Pol para que la agreda y la pegue y así denunciarle". Maquiavèlic.

Angela Dobrowolski TV3

alina mainat GTRES

Angela i Alina, alemanya i russa, TV3/GTRES

La bronca entre Alina i Gabriel ve perquè la russa truca a Pol Mainat per advertir-lo d'alguna cosa. Una novetat encara més rocambolesca: que poc després que Angela conegués Josep M. Mainat va voler seduir el seu fill Pol. La madrastra enamorada del fillastre, un culebrot que Telecinco no abandona. En l'últim Sálvame s'ha aprofundit en el caràcter tèrbol d'Angela. Lydia Lozano: "Cuando llega Angela a la familia arrasa con todas las empresas donde está el hijo. Pasa a ser la administradora y Pol se cabrea. Ha tenido problemas y ha estado medicada, trataba a los empleados con desprecio. Administraba mucho dinero".

pol mainat ep

pol mainat dj IG

pol mainat EP

Pol Mainat al tanatori de Sardà i fent de DJ, Europa Press / Instagram

María Patiño afegeix "Josep M. es una presunta víctima. Nuestras filtraciones vienen de parte de Mainat. Tiene una estrategia mediática. Choca que pida discreción porque colabora de manera activa con Sálvame. Me confirman que Josep Maria tiene la capacidad de ver lo que ocurre dentro de la casa. Tiene cámaras instaladas que Angela tapa con gorras pero hay otro sistema para que Mainat lo vea". Tot s'està televisant en directe perquè tothom filtra. El reporter confirma que Angela tenia dimecres dues hores per estar amb els seus fills petits en un pis neutral acompanyada d'un funcionari dels Serveis Socials. Les criatures tenen 4 i 8 anys.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat