Nit triomfant per a 'Tu cara me suena': el programa de Gestmusic posava punt final a la seva edició més atípica arrasant en termes d'audiència. Un 25% dels espectadors de l'estat van seguir l'última gal·la del xou dels catalans Manel Fuentes i Àngel Llàcer, deixant estabornida la competència, que oferia els drames d'Andy y Lucas. El títol de l'octava temporada ha anat a parar al cantant Jorge González, imposant-se a la catalana i extriunfita Nerea Rodríguez. El programa va oferir un bon grapat d'actuacions notables i en directe, incloent una participació especial de Roberto Leal i Samantha Gilabert, l'estimadíssima indepe de la darrera edició d'OT.

Jorge González y Nerea final 'tu cara me suena' Antena 3

Jorge González i Nerea Rodríguez a la final de 'Tu cara me suena' / Antena 3

Al marge, però, de la part artística del format, bona part de l'èxit es deu a les intervencions de Llàcer, un dinamitzador cinc estrelles i que sempre sorprèn amb alguna excentricitat de les seves. A banda de la seva col·lecció d'americanes impossibles i llampants, ens va deixar una perleta: una confessió molt íntima sobre la primera vegada que va fer l'amor. Va passar en valorar l'actuació de Rocío Madrid, que emulava Ana Torroja amb un dels temes més coneguts de Mecano: 'Me cuesta tanto olvidarte'. Una cançó romàntica però trista, menys per a ell. Era la que sonava sense descans en aquella ocasió, "la puse en bucle. Con eso aprendí yo lo que era...tengo muy buen recuerdo". Impossible d'oblidar, és clar.

Rocío Madrid final 'Tu cara me suena' Antena 3

Rocío Madrid canta a la final de 'Tu cara me suena' / Antena 3

Àngel Llácer pensativo Tu Cara me Suena Antena 3

Àngel Llácer es confessa a 'Tu Cara me Suena' / Antena 3

Manel Fuentes y Rocío Madrid Antena 3

Manel Fuentes i Rocío Madrid després de la confessió de Llàcer a la final de 'TCMS' / Antena 3

La fórmula del TCMS no s'esgota. La benzina de Llàcer i l'equip del programa el fan imparable. No pot amb ell ni el coronavirus. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat