Grans notícies per a Andreu Buenafuente: el presentador i humorista català ha superat els problemes de salut que el van fer abandonar la seva activitat professional durant les darreres dues setmanes, i ja és a punt per reincorporar-se al capdavant de 'Late Motiv', el seu cèlebre programa a #0 (Movistar+). El de Reus es va sotmetre a una "petita operació d'esquena", com ell mateix va anunciar, i sembla que la intervenció i la recuperació posterior han estat satisfactòries. "Vuelvo al curro", deia l'Andreu, que ha estat substituït durant aquest parèntesi per personatges de l'alçada de Sílvia Abril, la seva parella, i els humoristes Quequé i Florentino Fernández

Florentino Fernandez Leit Motiv Movistar #0

Florentino Fernández Leit Motiv Movistar #0

Buenafuente ha anunciat la seva tornada imminent al programa a través de les xarxes socials, amb una divertida il·lustració que el retrata en calçotets sota el lema: "Vamos, vamos, que hay trabajo". L'anunci ha fet feliços la legió de seguidors del català, que l'han obsequiat amb allò que Andreu domina a la perfecció: la ironia i les conyes. 

Buenafuente baixa Late Motiv  Movistar+

Andreu Buenafuente baixa Late Motiv  Movistar+

L'alegria torna (si és que havia marxat) a Buenafuente, que durant la seva baixa ha confirmat que repetirà juntament amb la Sílvia Abril com a conductors de la gal·la dels Premis Goya, el pròxim 25 de gener al Palau de Congressos de Madrid. Felicitats i ben tornat, Andreu!

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat