El presentador de 'Late Motiv' i del recentment guardonat amb l'Ondas 'Nadie sabe nada', Andreu Buenafuente, ha anunciat que serà baixa temporal al capdavant dels seus compromisos professionals per raons mèdiques. El de Reus ha explicat que, degut a una "pequeña operación de espalda" haurà de deixar de conduir els seus programes durant un parell de setmanes. Un cop superat aquest entrebanc, Buenafuente "vuelve como nuevo", i mentrestant deixa les regnes dels seus espais als seus col·laboradors. En el cas del programa de Movistar+ el ventall de recanvis és notable: Facu Díaz, Bob Pop, Javier Coronas, Raul Cimas...  tots ells van rebre la notícia directament al xou televisiu, com es pot veure al divertit vídeo que ha compartit a les xarxes i en el que no trobem Berto Romero, però sí la seva parella, Sílvia Abril.

Buenafuente baixa Late Motiv  Movistar+

Buenafuente baixa Silvia Abril Late Motiv Movistar

Buenafuente baixa Late Motiv  Movistar+

Al marge de riure amb la paròdia televisiva (i de confirmar que no pateix de fimosi, sí), la xarxa ha volgut enviar-li molts ànims al de 'El Terrat', desitjant-li tota la sort i una ràpida recuperació... sense perdre un polsim d'ironia.

Buenafuente baixa Late Motiv Movistar

Buenafuente baixa Late Motiv Movistar+

Buenafuente no perd el somriure ni en els moments menys divertits de la vida. I 'adverteix', com si fos el Gran Hermano: "No olvidéis que os estaré viendo. SAMANTÉ para todos y para mi".