"A mi que me registren". Aquesta sembla ser la sortida de la flamant regidora de cultura de l'Ajuntament de Madrid, la "exiliada" Andrea Levy, al voltant de la dèria censora del trifachito que governa la capital d'Espanya. Fa unes setmanes li va tocar al grup Def con Dos, i ara han estat el cantautor antifranquista Luis Pastor i el seu fill Pedro les víctimes de la repressió cultural del consistori madrileny, cancel·lant unilateralment el concert que havien d'oferir el 8 de setembre amb motiu de les festes del districte d'Aravaca. Levy s'ha fet la sorpresa i s'ha desmarcat d'una decisió que, en teoria, i si el món no ha embogit completament, depèn en última instància de la màxima responsable de l'àrea. És a dir: D'ella. D'Andrea "porqueyolovalgo" Levy, que diu que "he conocido la cancelación cuando ha saltado la noticia en la prensa, no lo comparto"

Andrea Levy maneta @andrealevysoler 

@andrealevysoler

Levy descarrega la responsabilitat en la junta de districte d'Aravaca, presidida per la també popular Loreto Sordo. O Aravaca s'ha independitzat de Madrid, o bé l'Andrea i na Loreto no se suporten, o el PP pren a la gent per idiota. Si de veritat "no sabia res" i "no comparteix" la decisió, poder en té per esmenar la bestiesa. Tenim algunes sospites sobre quina és la resposta correcta, però que sigui la xarxa la que dicti "sentència". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yo he ido. Gracias @emilia_landaluce por la camiseta. #EspañaUnida

A post shared by Andrea Levy Soler (@alevysoler) on

El PP i els seus socis de Cs i VOX estan aconseguint allò impensable i en un temps rècord: Fer que la capital d'Espanya retrocedeixi en el temps. La meta és el 18 de juliol de 1936. I la 'marquesa' Andrea, mentrestant, en comptes de catalana, madrilenya o demòcrata, es fa "la sueca".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat