Avui al Gran Teatre del Liceu hi ha 'teatro del bueno'. Pedro Sánchez i el seu govern fan la seva versió de 'La Flauta Màgica', cantant 'La Traviata' per explicar 'L'elisir d'amore' que amaguen els indults als presos polítics independentistes. Un espectacle únic seguirt en directe per molta gent: una part, a l'interior del temple barceloní de la lírica, convidats pel president i el seu aparell. Una molt més gran, a l'exterior, ocupant la Rambla de Barcelona i demostrant el seu rebuig a l'acte propagandístic. Riuades d'indepes s'han avançat als Mossos d'Esquadra que havien de protegir l'indret, formant una coral gegantina que els escridassava. Entre la gentada, moltíssims mitjans de comunicació seguint l'actualitat. Un d'ells, evidentment, 'El Programa de Ana Rosa', amb el reporter català Miquel Valls informant a peu de carrer. Quintana no tenia bona cara, és clar.

Ana Rosa Quintana Telecinco

Ana Rosa Quintana / Telecinco

Miquel Valls Liceu Telecinco

Miquel Valls al Liceu / Telecinco

Mentre Valls explicava tot allò que estava veient, alguns manifestants han aprofitat l'avinentesa per ensenyar a càmera els seus símbols i pancartes reivindicatives. I en adonar-se que el periodista pertanyia a l'espai de l'esbiaixada comunicadora, han començat a proferir crits en contra seva. "Ana Rosa, manipuladora". La reacció de Quintana no ha pogut ser més gràfica: els reptava, a 650 quilòmetres de distància, aixecant el polze burleta i fent ganyotes. Quan els crits han passat al conegut "premsa espanyola, manipuladora", ha baixat d'intensitat, passant a interpretar un paper cínic: "No sé de qué se quejan si estamos mostrando sus pancartas". Tot per acabar deixant anar una obvietat i perdonar la vida a aquells que l'ofenien: "para eso está el derecho a la libertad de expresión". I tant que sí. El mateix que l'empara a ella per dir segons quines coses.

Clica a la imatge per veure la seqüència:

Ana Rosa rección griot manipuladora Liceu Telecinco

Ana Rosa reacció crit manipuladora al Liceu / Telecinco

Potser que l'Ana Rosa s'esperava una altra cosa: ja saben, que l'aplaudissin i li diguessin que és perfecta, ideal i la millor presentadora del món mundial. Es veu que s'ha perdut més d'un capítol de la trama: això va ser a la Plaza de Colón, durant la manifestació fatxa de la seva parròquia. Deu ser la calor, que fa estralls.