Abans que arribi el sopar de Felip a Catalunya, en ple debat sobre els indults als presos polítics catalans, aquestes darreres hores ens despertàvem amb una nova dada abjecta sobre la mà llarga del seu pare Joan Carles i la constatació que l'emèrit pren a la ciutadania per imbècil. Quan sembla que el Borbó no pot sorprendre amb cap més escàndol, hi torna. Joan Carles I té comptes a Suïssa, desviava milions d'euros per viatjar amb la seva amiga Corinna i es va fugar als Emirats Àrabs. I ara se suma un compte a Andorra vinculat a la seva estructura financera. Embolica que fa fort.

felip joan carles cara a cara GTRES

Felip i Joan Carles / GTRES

La barra dels reis espanyols no té aturador. Però avui, Ana Rosa Quintana, ha decidit parlar d'ells. Per criticar aquesta novetat sobre els escàndols de papi Borbó? No. Per dir-li pobret a Felip per haver de signar uns indults que li agraden tant com un mal de queixals. La presentadora del matinal de Telecinco s'ha fet ressò, només faltaria, de les paraules de la seva amigui i oracle, Isabel Díaz Ayuso, sobre la responsabilitat del rei de signar els indults.

Ana Rosa Quintana plató Telecinco

Ana Rosa Quintana / Telecinco

Diu AR: "Rufián y Ayuso lo saben, que el Rey tiene que firmar porque constitucionalmente tiene que firmar. Otra cosa es lo que piense o no piense". La periodista sent llàstima per Felip i reflexiona: "Creo que es un marrón para el Rey firmar los indultos después del mensaje que dio el 3 de octubre. Eso es lo que dice Ayuso". Sentir Ana Rosa considerant un marrón haver de fer el simple gest de signar perquè surtin de la presó unes persones que ho estan injustament ha estat la gota que ha fet vessar el got de molts espectadors. Espectadors que li han recordat què és realment un marrón, com ella ha dit. Algun, per exemple, li ha recordat com de miserable s'ha de ser per titllar això de marrón amb el nou escàndol de Joan Carles acabat de sortir del forn:

tuit ana rosa 2

tuit ana rosa 1

Marrón... com el color de la brossa que es veu en alguns matinals espanyols.