El programa de AR té problemes a Catalunya. Ja són moltes les ocasions on el pobre reporter català d'Ana Rosa Quintana, Miquel Valls, rep crits, cops o empentes. Ara el programa de Telecinco l'ha enviat al barri del Gorg, a Badalona, on fa unes setmanes van morir cremats quatre immigrants que ocupaven una nau abandonada. No queda clar què hi fa Ana Rosa ara allà però denuncia que "Les recibieron a golpes". EN Blau ha accedit en exclusiva als vídeos. Tensió entre el càmera i el reporter i els okupes:

miquel valls gorg Telecinco

ocupa gorg Telecinco

Miquel Valls i l'ocupa, Telecinco

VÍDEO DE L'OKUPA GRAVANT AL REPORTER DE TELECINCO

Vídeo EN Blau

VÍDEO DE L'AGRESSIÓ AL REPORTER:

Vídeo EN Blau

Hi ha membres de Telecinco, el reporter i l'operador de càmera. Els crits se senten per tot el carrer:

-Okupa: Avisa a la puta policía si quieres.

-Operador de càmera de Telecinco: Eeeeh, pero qué haces. Me has pegado, eh. Me has pegado. No, no...Tú vas a... Te voy a denunciar, eh. Llama a la policía por favor. Que me has pegado chaval. Sí, sí, vamos a llamar.

-Okupa: Pues llama a la puta policía. Puta.

-Telecinco: Habrá que llamar a la policía, Miquel. Están agrediendo a la gente. Llama al 112, por favor.

habitant assentament gorg Telecinco

Habitant assentament Gorg, Telecinco

Ana Rosa: "Miquel Vals (sic), era nuestro compañero Ismael que llevaba la cámara". Valls avisa que van rebre cops la càmera, l'operador de càmera i un veí que passava per allà. L'Ajuntament de Badalona l'endemà de l'agressió els posa sis patrulles de la Guàrdia Urbana entre uniformats i de paisà. Albiol al rescat.

agressio gorg T5

ana rosa quintana gorg

Ana Rosa Quintana indignada, Telecinco

Per rematar, el discurs ultradretà d'Ana Rosa: "Esto se llama impunidad, Le han perdido el respeto a las Fuerzas del orden porque saben que no les va a pasar nada". El reporter Miquel Valls sempre rep crits a Catalunya: de "Ana Rosa mentirosa" a "Fascista ricachona". És estrany que Ana Rosa insisteixi a desplaçar a Valls al carrer si és millor a plató. Va revelar que el solar pertany als jugadors de bàsket de la Penya. Però al carrer rep ell per ella.