No descobrirem la sopa d'all en reiterar l'esgarrifosa capacitat d'Ana Rosa Quintana per intoxicar els teleespectadors que cada dia s'empassen el seu magazín de Telecinco. Mestra absoluta, ho fa de forma delegada a través dels Indas, Negres​ (en parador desconeguda) o Juan Carlos Girautas de torn, o molt sovint, protagonitzant ella mateixa episodis gens imparcials ni moderats. Sí, té ideologia i uns quants secrets a amagar, però fins i tot així hauria de guardar certa seriositat, decència i intel·ligència, a banda de la neutralitat professional. Això és ciència ficció a Espanya, on el cap de l'estat és el primer que se salta 'a la torera' les seves limitacions i ofèn milions de persones rient les mentides dels ultres. I Ana Rosa és de la corda. Millor dit, ella és la corda. I li està fent un nus al coll al possible pacte de govern PSOE-UP, escanyant-lo a consciència... i amb inconsciència.

Ana Rosa Rufian Telecinco

Ana Rosa Quintana referèndum Telecinco

La xarxa bull amb el que va proposar Quintana fa uns dies al voltant del possible govern de coalició: un referèndum. Sí, han sentit bé. Un referèndum. Allò que et pot costar uns cops de porra, puntades, fractures, vexacions i resta "d'actuacions proporcionades" per part dels cossos de seguretat espanyols, com vam comprovar l'1-O de 2017 a Catalunya i que va veure tot el món, menys l'espanyolisme militant de gent com, oh sorpresa, la periodista de Telecinco. La paraula referèndum sortint dels seus llavis sona al seu cervell com si les expressés Churchill lluitant contra els nazis. Però no, és ella, És Ana Rosa i les seves anarosades, alertada per la invasió de rojos, comunistes i separatistes a La Moncloa. Lagarto! El que calgui. Poseu les urnes! I és clar, li han dit: 'Et sona el 10-N? Eleccions generals?' El ridícul és espaterrant.

El missatge a Telecinco sembla clar: votarem fins que la reina dels matins vulgui. Estem avisats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat