Javier Negre té el futur periodístic com el seu cognom. El periodista d'El Mundo i tertulià d'Ana Rosa Quintana acaba de ser condemnat en ferm per falsificar una entrevista sencera, inventant-se-la de cap a peus. La definició de farsant, "Que fingeix coses que pretén de fer passar com a veres". El mateix dimecres que el diari era obligat per un tribunal a fer pública la sentència, Negre ha seguit desinformant amb normalitat a Telecinco. 

javier negre ana rosa t5

Telecinco

L'escàndol és que Ana Rosa Quintana no ha fet cap referència a la condemna. Un silenci normal en Ana Rosa, que tampoc va explicar mai que el seu marit era detingut, empresonat i imputat per dos delictes en la trama Villarejo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Javier Negre (@javier.negre) on

Però Ana Rosa no és ja la reina a Telecinco. Hi ha un altre programa de Mediaset, produït per Toni Soler, que es diu Todo es mentira. Allà Negre també cobrava, fins avui. Risto Mejide ha fet fora Negre en directe. Per la sentència i per ocultar-se-la al mateix Risto Mejide. Explica el presentador català: "Nosotros entendemos que todo el mundo puede equivocarse pero no vamos a respetar ni a permitir que alguien se invente o publique una entrevista sin autorización. Lo que no voy a permitir es la falta de lealtad de una persona que trabajaba en nuestro programa. No nos ha avisado ni quiere entrar en este programa. Dicho todo esto, Javier Negre ya no eres bienvenido en Todo es mentira".

Risto ha fet un pas més: posar en evidència el cinisme d'Ana Rosa Quintana: "Nadie le ha preguntado en El programa de Ana Rosa sobre este tema. No somos quién para decir a Ana Rosa lo que debe preguntar. Pero nos sorprende. Es grave". Una reportera de Risto ha perseguit Negre per les instal·lacions de Mediaset perquè expliqués la condemna per farsant. Negre s'ha negat a parlar pel programa que el paga, el de Risto, dient que "Tiene un viaje"

javier negre huye Cuatro

Cuatro

Negre, el que va posar a la diana fotos dels mestres de Sant Andreu dient que odiaven Guàrdies civils i es va arxivar el cas. Negre, el que difon vídeos dient que són d'agressions d'indepes i són de Buenos Aires. Negre, el que menteix. I AR la que ho tapa.