5 anys després, el malson ha acabat. Si més no, Juan Muñoz, marit de la presentadora Ana Rosa Quintana, té una sentència judicial que posa fi a un episodi vital tèrbol i delictiu. L'empresari immobiliari, a través de l'amic del matrimoni José Manuel Villarejo, el tristament cèlebre excomissari de policia, va extorsionar un soci amb un vídeo sexual amb prostitutes i cocaïna. També van espiar el seu advocat, obtenint informació fiscal valuosa per a un litigi entre les parts. Muñoz va pagar 20.000 € per avançat, però després Villarejo li va demanar fins a 200.000€, perquè la feina era delicada. Especialment, "porque si te pillan te comes cuatro años por revelación de secretos". El delicte pel qual ha acabat condemnat, tot i que de manera light. 3 mesos i 10.000€ de multa. No entrarà a presó, però queda al seu currículum. I per molt que la seva dona ho silenciï, és de domini públic.

Des d'aquell mes de juliol de 2018, quan va ser detingut per la Fiscalia Anticorrupció, els estrallss'han manifestat de manera indiscutible al rostre d'en Juan. Ha vist passar de ben a prop un marró extraordinari. A l'horitzó, l'escena de Quintana anant a fer el vis-a-vis amb el seu marit presidiari era un turment. I un escàndol que s'havia d'evitar de totes les maneres possibles. Sortosament per a ell, la Justícia ha avaluat amb guant de seda el seu paper al famós cas Tàndem, i pot continuar al carrer. Fent la mateixa vida de sempre. Vacances a Sotogrande, Setmana Santa a Sevilla, i al Nadal... la famosa festa de la seva dona VIP de Telecinco.

ana rosa quintana marit iot GTRES
Ana Rosa i el seu marit Juan Muñoz / GTRES

Aquesta celebració era diferent de la resta d'edicions per dos motius principals: el primer, l'esmentada sentència del senyor, oficialment condemnat. Després l'ambient enrarit pel fracàs indiscutible de la nova estratègia de Telecinco i de la mateixa Quintana. 'TardeAR' s'arrossega a les tardes del canal, i fer un 10'4% es considera un èxit apoteòsic. Lluny, evidentment, dels números de 'Sálvame' i de les perspectives del grup i de la productora. No rutlla. I les cares noves tampoc n'aporten gaire. En tot cas, tots aquells en nòmina a Unicorn Content es van posar ben guapos i mudats per assistir a la festa, que passaven llista. De moment, per cert, no s'ha filtrat cap gravació íntima o compromesa de cap dels convidats, com li va passar a Alba Carrillo. Deu ser que estan tips de vídeos a Can Quintana. Amb el hit del Juan en van tenir prou.

Ana Rosa GTRES
Ana Rosa Quintana a la festa de Nadal / GTRES

L'aspecte de Muñoz és desmillorat: ulls inflats, color de pell deslluït, una barba blanca que li posa 20 anys a sobre, i més prim que no en forma. És el que es percep a les imatges de la seva arribada, en les que el seu somriure de compromís no compensa l'aire tristot que desprèn en cada gest. Contrasta, a més a més, amb el look juvenil i pentinat modern i esbojarrat de la seva dona. Aquesta és la seva condemna real: la de la fotogènia. Tot es paga.

Ana Rosa Juan Muñoz GTRES
Ana Rosa i Juan Muñoz a la festa de Nadal / GTRES
juan muñoz gtres
Juan Muñoz / GTRES
juan muñoz marit Ana Rosa GTRES
Juan Muñoz, durant el seu judici / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!