El 13 de maig del 2020 Álex Lequio, amb tan sols 27 anys, perdia la vida a Barcelona després d'una llarga lluita contra el càncer. Una mort que va afectar a moltíssimes persones. Per no parlar del terrible cop que es van endur els pares del jove, Ana Obregón i Alessandro Lequio, i la seva nòvia, la dissenyadora catalana Carolina Monje. Les primeres imatges que es van publicar d'ells van ser esgarrifoses, plorant i desconsolats pels carrers de Barcelona en un plujós dia de primavera. Ja han passat set mesos.

ana obregon mascareta GTRES

Ana Obregón, GTRES

"Set mesos sense tu. Set mesos sense el meu fill. Set mesos sense viure. Vas brillar en aquesta vida i ara en l'eternitat. T'estimo des de sempre i per sempre. Avui no puc dir més... De vegades la simplicitat és la glòria de l'expressió", escriu Obregón en el seu compte d'Instagram recordant el seu únic fill. Una publicació on ha adjuntat fins a cinc fotografies del jove expert en màrqueting. Una de l'Álex assegut a un banc, una altra del dia de la seva graduació als Estats Units, una altra jugant al bàsquet i dos de quan era un nen.

Ana Obregón, Instagram

Ana Obregón, Instagram

Però aquí no acaba la cosa. Ana Obregón, en les seves històries d'Instagram, també ha compartit un vídeo dedicat al seu fill mort per culpa del càncer. L'actriu ha recuperat la gravació que va fer el dia que la seva gossa Lluna, també morta, es va conèixer amb Boby Puchum, el gosset marró que Álex Lequio i la seva nòvia van adoptar a l'agost del 2019. "Fa un any quan la Lluna va conèixer en Boby Puchum. Els teus dos peluts Aless!", resa la que fos presentadora juntament amb l'emoticona d'un cor trencat. Un cor que descriu com es troba ella, set mesos després de perdre el seu estimat fill. Un dolor que l'acompanyarà tota la vida, fins i tot el dia 31 de desembre quan reaparegui a la televisió per acomiadar el 2020 des de la Porta del Sol amb Anne Igartiburu. Vindran temps millors.