La mort d'Álex Lequio segueix molt present a la vida dels seus pares, familiars i amics. Ana Obregón poc a poc va sortint del pou, amb engrescadors projectes a la vista: farà les campanades de Cap d'Any a TVE. El pare, Alessandro Lequio, porta el dol d'una forma menys expressiva, potser perquè té més fills que li fan mirar el futur amb optimisme: Clemente, de la seva relació amb Antonia Dell'Atte, i la petita Ginevra, també coneguda com a Ena, fruit del seu matrimoni amb María Palacios. La nena de 4 anys és una preciositat rossa de la que se sent immensament orgullós, i a la que hem vist en algunes fotografies entendridores. Segur que és la única que amansa el caràcter fatxa del col·laborador d'Ana Rosa Quintana.

aless lequio

Alessandro Lequio i Álex Lequio / @alessandrolequiosr

Clemente Alex Lequio

Clemente Lequio, Alessandro Lequio i Álex Lequio / @alessandrolequiosr

ginevra lequio gtres

Alessandro Lequio amb sa filla Ginevra / GTRES

alessandro lequio ginevra GTRES

Alessandro Lequio passejant amb sa filla Ginevra / GTRES

Però per a tendresa, la instantània inèdita que ha penjat el Comte, recordant l'Álex, que va morir víctima del càncer el passat mes de maig a Barcelona. Ginevra i el malaguanyat fill comparteixen plànol i un somriure que fa emocionar. És del setembre de 2019, amb l'Álex en plena lluita​ per intentar superar la seva malaltia als ossos, però feliç al costat de la guapíssima Ena, que en aquell moment tenia 3 anys. Els seguidors del 'Condelé' li dediquen paraules plenes d'afecte i escalf.

  • @lizanasaraTienen la misma mirada 😍
  • @tamara22189Que bonitos !!! Tiene. La misma sonrisa !!!
  • @palacios.cheliQue pena 😞 Alessandr
  • @tamarajerezanaQue foto más bonita ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ cuanto amor en una imagen
  • @conchitacavAless siempre en nuestra memoria!! Que preciosidad de niña!!!
  • @igpmaral:Qué bonitos los dos!!!! Lástima que Aless no pueda verla crecer. Espero que hagas que tu hija recuerde a su hermano siempre.
  • @185.64Que foto más bonita y que guapos los dos Alex desde arriba seguira con esa sonrisa tan bonita un saludo alessandro fuerza

El cop va ser duríssim, però Lequio no defalleix. En té motius.