Tothom parla de l'Anna Obregón. El passat 13 de maig el seu únic fill Álex Lequio va perdre la vida a Barcelona després de dos anys de llarga lluita contra el càncer. Un dur revés que ha deixat a la que fos presentadora completament destrossada. Des d'aleshores està apartada de la vida pública encara que, en les properes setmanes, tornarà a posar-se davant de les càmeres de Televisió Espanyola i acomiadar l'any 2020 juntament amb Anne Igartiburu des de la Puerta del Sol de Madrid. Una retorn a la petita pantalla que de ben segur capta l'atenció de milions d'espectadors, que durant tot aquest temps han empatitzat amb el dolor d'Obregón.

Jaime Peñafiel, Telecinco

Jaime Peñafiel, Telecinco

Una alegria, per la tornada d'Ana Obregón a la televisió, que no comparteix el cronista reial Jaime Peñafiel. Així ho ha deixat clar a la demolidora columna que ha publicat al diari El Mundo, on acusa la biòloga més famosa d'Espanya d'estar aprofitant-se de la pèrdua del seu fill Álex amb tan sols 27 anys. "Ana Obregón està "rendibilitzant" fins a la nausea la mort del seu fill. No em sembla de rebut exposar públicament, en revistes i a la tele, aquest xoc emocional. Però sobretot, estar fent aquestes campanades tan festives a la Puerta del Sol" afirma Peñafiel. Una duríssima crítica que es permet el luxe d'expressar públicament perquè ell, al igual que Obregón i Alessandro Lequio, també va perdre a la seva única filla Isabel. "Un dolor etern amb el que hem après a viure la resta de la nostra vida", escriu el cronista a El Mundo recordant la fatídica mort de la seva filla a causa de l'heroïna.

"No, Ana, no. La morbositat mai no conforta, sinó que escandalitza, estimada meva. Jo que tu, no ho faria", aconsella Peñafiel a Obregón en relació amb les Campanades que presentarà a la Puerta del Sol de Madrid. Una de tornada a la vida pública, per cert, que ha estat possible gràcies a Susana Uribarri, la seva representant. "No hi ha teràpia màgica. El dol cal recórrer-lo. No hi ha dreceres. Només el temps", afirma el cronista reial, qui assegura saber molt bé el que diu. "Hauràs de reconèixer, estimada Ana, que la mort d'Álex t'ha ressuscitat artísticament i que tu l'has aprofitat", sentència Jaime. Un brutal escrit on també, les coses com són, manifesta el seu desig perquè Ana "no es prengui malament" els seus comentaris ja que "cap pare està preparat per la mort d'un fill". Respondrà Obregón a les paraules de Peñafiel? Això sí es una bona campanada.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat