Comença desembre i el compte enrere per la nit amb més audiència: la de Cap d'Any. Amb toc de queda, tothom a casa mirant la tele menjant raïm. TVE té pinta d'arrasar amb una doble novetat: per primer cop dues dones fan les campanades i per primer cop trien la presentadora perquè se li ha mort el fill. Ana Obregón i Anne Igartiburu. Totes les mirades sobre la Obregón però la basca vol ser més rossa i amb més cabell. Un paparazzi enxampa Anne Igartiburu a la perruqueria Extensión Manía:

anne igartiburu extensions GTRES

Anne Igartiburu a Extensión Manía, GTRES

No és habitual que una estrella de la TV es posi cabell fals a un centre d'estètica d'un centre comercial. La crisi ha agafat tothom per sorpresa i igual que a TV3 s'envien mails a les convidades perquè vagin maquillades de casa, a TVE el pèl fals es posa a La Maquinista o a Heron City. Igartiburu de Black Friday al 50%:

anne igartiburu extension mania GTRES

Igartiburu de Black Friday, GTRES

Dues dones famoses a TVE a les que 2020 ha posat a les notícies. La Obregón per un fet luctuós. La Igartiburu per una fet amorós: Telecinco va revelar que va ser una de les moltes amants famoses del rei Joan Carles. Així ho va dir Viva la vida el juliol i ho va explicar EN Blau.

anne igartiburu ana obregon TVE

anne i ana campanades TVE

anne igartiburu campanadas ana obregon TVE

Fotomuntage de Anne i Ana en diferents Campanades de TVE

Enguany el programa de les Campanades serà el més desitjat: fotre-li un cop de peu al maleït 2020. Molts han mort, s'han arruïnat o han patit. Tots haurem conviscut amb aquesta porqueria de virus. Res millor que dir adeu amb dues rosses falses com Anne i Ana. Excessives.