Carolina Monje és una catalana de 25 anys famosa per haver-se enamorat d'Álex Lequio, mort a Barcelona fa un mes de càncer d'ossos. Mentre Ana Obregón i Alessandro Lequio han tornat a Madrid a passar el dol, la vídua del jove empresari el passa recuperant la feina. És dissenyadora de roba. Els paparazzi la segueixen a la zona alta, prop de la Clínica Quirón a Sarrià-Sant Gervasi. A les fotos apareix visiblement desmillorada, refent-se d'una pèrdua brutal per prematura.

carolina mo nje GTRES

GTRES

Carola Monje és de casa bona. El pare és Pedro Monje, constructor i empresari hoteler amb establiments a la Costa Brava i Eivissa. La mare és Virginia Vicario, doctora en cirurgia estètica. La noia va conèixer Álex a finals de 2018 quan ell residia a Barcelona per tractar-se del càncer.

carola monje lequio GTRES

GTRES

Carolina Monje va aparcar les feines de directora de l'Hotel familiar a les Balears i de CEO de la web tèxtil per fer costat el seu nòvio a Nova York i BCN. Al funeral va acompanyar els sogres en tot moment. Entre un estiu i l'altre li ha canviat la vida: a Formentera l'estiu passat i aquest trist estiu de 2020. Dues vides, dues imatges:

alex lequio carolina monje GTRES

Estiu 2019 / GTRES

carolina monje mascareta GTRES

GTRES

Una història de superació, refer-se sense l'amor de la seva vida tan jove, ella amb 25 anys i ell amb 27. Carolina Monje té una web de roba que podeu visitar aquí.