Moviment sísmic de primera magnitud a les xarxes socials. Els fans d'Operación Triunfo han embogit després de veure una fotografia d'Alfred Garcia acompanyat per una concursant famosa de l'edició de 2020 mentre passejaven per la capital de Catalunya. Les relacions de parella del cantant d'El Prat del Llobregat han estat sempre examinades amb lupa, especialment després de la seva relació amb la guanyadora de 2017, Amaia Romero. Una història malmesa i decebedora. Per això, potser, l'entusiasme dels internautes davant una hipotètica nova il·lusió.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En esta oscuridad la claridad eres tu.

A post shared by alfredgarcia (@alfredgarcia) on

Alfred i Amaia  GTRES

Alfred i Amaia  GTRES

La foto de la polèmica... o de l'esperança, segons es miri, és la d'Alfred amb Anaju i una seguidora passejant pels carrers de Barcelona. Podria ser només la instantània de dos amics, però les especulacions volen. I molts la consideren una caçada en tota regla. Anaju, aragonesa però establerta a Barcelona (va viure de molt a prop els terribles atemptats del 17-A), ha estat una de les concursants més estimades pel públic de 2020, amb permís, evidentment, de la gran Samantha Gilabert. El cas és que l'allau de comentaris al respecte és imponent, i l'emoció, màxima. En totes direccions.

Anaju OT @soy anajuot2020

Anaju OT @soy_anajuot2020

Alfred García Anaju Barcelona @2019Impostora

Alfred García amb Anaju a Barcelona @2019Impostora

Alfred Garcia Alfombra Vermella XII Premis Gaudi 2020 Sergi Alcazar 46

Alfred Garcia - Sergi Alcàzar

Veurem si es confirma la relació o es tracta només d'un d'aquests culebrots estiuencs sense solta ni volta, però que animen les tardes de l'agost. Nosaltres, sempre a favor de l'amor.