Alfred García podrà seguir fent servir el nom artístic "els Almaia". El dol dura 8 mesos. Mig any després de la seva sonora ruptura amb Amaia d'OT l'han enxampat amb una altra Amaia que també és navarresa, En la resta no s'assemblen en res: la nova acompanyant del músic català és rossa, despampanant i Miss Mundo España: Amanda Izar. Els han vist junts al Festival Mad Cool al concert de Rosalía, carregant cerveses de litre. Alfred en necessita dos per creure's la donassa amb la que va escoltar Fucking Money Man:

alfred garcia i ajmaia miss GTRES

GTRES

Segons Hola, les dues Amaies es coneixen, per semblar encara més estrany el rotllo d'Alfred: "Son amigas desde hace años y bailaban juntas en la misma compañía de flamenco". La rossa va ser coronada a finals de 2018, quan Alfred i Amaia trencaven, com "la más bella de España en las categorías de más elegante y pelo más bonito (que asegura que no se cuida de manera especial)". Ja pot afegir el català als idiomes que domina: anglès, euskera i xinès. El vestit de quadres blancs i negres amb el LOVE se li ajusta com un guant i el llueix al concert, agafant forces o a un instagram de encara només 13 mil seguidors. Ara creixerà:

aMAIA INSTA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAIA IZAR (@amaiaizaar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAIA IZAR (@amaiaizaar) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAIA IZAR (@amaiaizaar) on

Tot a lloc: Amaia d'OT llueix nòvio músic més guapo que Alfred i passa el mateix a l'inrevés. Alfred necessita molta cervesa per passar la calor. L'avantatge és que es gira i recorda l'únic que li devia ensenyar la seva ex en euskera: Etorri nirekin neska polita Amaia