L’Alfred i l’Amaia es van conèixer fa poc més d’un any a l’acadèmia d’Operación Triunfo. La seva història d’amor va atrapar milers de persones al televisor. Setmana rere setmana, vam veure com la seva relació es consolidava.

L’audiència d’OT 2017 va voler que ‘Almaia’ anés a Eurovisió, i així va ser com tot Europa va conèixer el seu romanç. L’aventura eurovisiva no va acabar ben bé com esperaven, però a la tornada tots dos van continuar feliçment amb els seus projectes.

Amaia y Alfred 3  TVE

Alfred i Amaia a Eurivisó | TVE

Amaia es va traslladar de Pamplona a Barcelona, i es va buscar un pis pel seu compte. Va ser aleshores quan van saltar les primeres alarmes. “Per què no viuen junts?”, es preguntaven molts fans.

Durant les darreres setmanes, molts mitjans han publicat una vegada i una altra que l’Alfred i l’Amaia havien trencat. Cap dels dos ha confirmat que haguessin triat camins diferents. Tant l’Alfred com l’Amaia van participar de la gala contra la sida que vam cobrir la setmana passada. Tal i com us vam explicar a EN Blau, tots dos van arribar per separat, i no van voler desfilar junts pel "photocall".

amaia gala sida

Amaia Romero a la gala contra la sida | Sergi Alcázar

alfred gala sida

Alfred García a la gala contra la sida | Sergi Alcázar

Pel que sembla, la relació es va trencar aquella mateixa nit, després de la gala. La revista ‘Lecturas’ publica a la seva portada les imatges de la ruptura, que de seguida han corregut per la xarxa.

A la seqüència es pot veure com discuteixen, a les portes del MNAC. L’Alfred intenta fer un petó a l’Amaia, que el rebutja. El cantant plora desconsolat i ella intenta tranquil·litzar-lo.

L’Amaia acaba marxant. L’Alfred es queda sol, immòbil. I no pot parar de plorar. Finalment és la ‘influencer’ Dulceida, que també va anar a la gala, qui s’apropa al cantant per consolar-lo.

Ja fa més de 10 anys que les imatges de Chenoa destrossada per la ruptura amb David Bisbal van córrer per totes les televisions. Corria l’any 2005. La història d’amor entre l’Alfred i l’Amaia va començar com la de Bisbal i Chenoa, i ha acabat igual. La carrera de l’andalús i la mallorquina ha estat meteòrica. Esperem que les de l’Alfred i l’Amaia, també.