Un plató de televisió convertit en escenari de guerra. Un col·laborador que entra 'a matar' per desmuntar una història. Una convidada acorralada i fora de sí que acaba a la infermeria. Presentadors, directors i tertulians que es veuen sobrepassats per les circumstàncies, i han d'aturar el programa cada dos minuts per intentar refer-se'n. Aquest seria el resum de la nit que va viure el programa de Jorge Javier Vázquez, Sábado Deluxe, que entrevistava Adara Molinero, guanyadora de 'GH VIP' i protagonista d'un dels culebrots més absurds de la seva dilatada història. La jove, que va abandonar la seva parella i pare del seu nadó per Gianmarco Onestini durant el reality de Mediaset, per després trencar amb ell, amagar amb reconciliar-se amb el seu ex, tornar a trair-lo en directe i ara, trencar amb l'italià, que ha fugit al seu país d'origen durant el confinament pel coronavirus, va pagar la seva insensatesa altiva després de burxar un enemic perillós: Kiko Matamoros. La batussa va ser de traca.

Kiko Matamoros Adara T5

Kiko Matamoros Adara T5

Molinero havia d'explicar els motius de la seva inconsistència vital, però en comptes de mantenir un perfil baix, es va dedicar atacar el calb exrepresentant posant a caldo la seva parella. Més l'hagués valgut callar, perquè a banda d'estar definint-se a sí mateixa, va provocar la còlera de Matamoros, despietat quan li piquen el crostó. Tota la porqueria de la jove, propietària d'un establiment de manicura i aspirant perpetua a viure de la tele, va quedar al descobert: acomiadada com hostessa per conflictiva, aficionada a mentir de forma compulsiva, victimista i el que la va fer sortir de polleguera: els tractes ocults amb el seu ex al voltant de la figura del seu nadó, i que hauria desobeït aprofitant que l'home, Hugo Sierra, és actualment concursant de 'Supervivientes'. Adara, enfurismada, s'aixecava de la cadira i li etzibava: "¡Hijo de puta!". Abandonava el plató amb un atac d'ansietat, i havia de ser atesa pels metges de Telecinco i una psicòloga. El programa no sabia què fer, enviant col·laboradors com Maria Patiño a intentar consolar-la, però estava destruïda. Fins i tot havien de tallar una videotrucada, on només se sentien els gemecs desesperats i preocupants d'Adara. El desconcert, absolut. I la xarxa, al·lucinada.

Adara insulta T5

Adara insulta T5

Adara plorant T5

Adara plorant Telecinco

Molta estona més tard la protagonista va tornar al plató plorant desconsolada i atacant el seu botxí: “Mi hijo es sagrado. Ha sido ruin, bajo y asqueroso. Me había avisado de que me iba a cagar y así ha sido”. Matamoros, més tard, va lamentar la situació però sense deixar d'atonyinar-la: "Su situación psicològica no es la mejor". L'estil Matamoros, al 100%. Adara, potser que la tele no és per a tu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat