La nova conquesta de Kiko Matamoros s'ha convertit en tot un fenomen televisiu. La jove Marta López Álamo ha entrat amb força al món del safareig de Telecinco, i no hi ha dia que no es converteixi en notícia per una raó o una altra. L'aspirant a influencer i addicta a les operacions de cirurgia estètica, de 21 anys, crida l'atenció per la seva explosiva imatge. Una imatge que ha anat transformant des de l'any 2015, és a dir, des que tenia 17 anys, i que es pot comparar gràcies a les seves fotografies a Instagram. El canvi és dràstic i certament preocupant: les imatges actuals de la model demostren que ha perdut els trets característics de la seva expressió, convertint-se en una mena d'estàtua de cera. Explosiva, sí, però absolutament irreal. Comparin la transformació:

marta lopez alamo despues operaciones @martalopezalamo

@martalopezalamo

marta lopez alamo antes operaciones @martalopezalamo

@martalopezalamo

Llavis, ulls, pòmuls, nas... no hi ha un racó de l'anatomia facial de l'aspirant a Miss World Spain que no hagi estat retocat amb alegria. Kiko Matamoros, però, assegura estar contentíssim amb la seva nova xicota, "que es tan guapa que asusta". Alguns internautes, molt àcids, han agafat la frase de Matamoros per rebatejar la noia com "La susto". Bé, per a gustos, els colors. És innegable l'atractiu físic de la jove, especialment si parlem del seu cos, però la comparació amb la seva imatge passada no la deixa massa ben parada. Tornem a comparar-les:

marta lopez alamo despues operaciones 2 @martalopezalamo

@martalopezalamo

marta lopez alamo antes operaciones 2@martalopezalamo

@martalopezalamo

És evident que Marta ha perdut frescura i naturalitat amb les operacions, tot i que ha aconseguit ajustar-se perfectament als seus gustos estètics... i als de Matamoros. Per cert, que Diego, el fill de Kiko, ha picat el crostó del seu pare i la seva xicota explicant un "secret" a Sálvame: es veu que la noia va intentar conquerir el díscol fill de l'exrepresentant abans de caure als braços del patriarca. Un nou front obert en la difícil relació paterno filial, que acostumen a esbombar les seves batalles als platós de televisió, ara amb nous personatges convidats.