Segona ruptura entre Gianmarco Onestini i Adara Molinero en només tres mesos. Al desembre, el mediàtic italià va tallar amb l’exgranhermana madrilenya en una discoteca de Barcelona. Era gener quan la parella es va donar una altra oportunitat a El tiempo del descuento, reality de Telecinco. Aquest cop només han aguantat fins el març: Gianmarco acaba de deixar una altra vegada l’Adara i ara intenta tornar a Itàlia. Però les restriccions per la COVID-19 estan convertint el seu viatge en una absoluta odissea.

EL DEBATE FINAL 13

Mediaset

Al programa Socialité, l’equip de María Patiño narra l’aventura de Gianmarco per tornar al seu país: “Tras la ruptura ha decidido refugiarse con su familia. Lleva desde ayer viajando a Italia. Se está encontrando muchos problemas y dice incluso tener miedo. Hay controles policiales en la carretera, y los hoteles y los aeropuertos están cerrados. No sabe siquiera qué día podrá llegar”. Onestini fuig mentre acusa la seva ex de flirtejar amb altres nois. Ella es defensa: “Estoy totalmente destrozada, es muy injusto lo que está ocurriendo. Amo con toda mi alma a Gianmarco”.

gianmarco plora

Adara Molinero plora Telecinco

Mediaset

Malgrat les declaracions d’amor de l’Adara, sembla que ell ho té claríssim. No hi ha marxa enrere. Ara només pensa en retrobar-se amb la família, originària de Bolonya, una de les ciutats més afectades per la pandèmia del coronavirus: “En este momento tan grave, me necesitan. Por lo tanto, vuelvo a casa”, ha sentenciat al seu compte d'Instagram.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.

Subscriu-te a ElNacional.cat