Les sales de cinemes és una cosa que a poc a poc s'està quedant antiquada. El que abans era un lloc freqüentat per joventut i gent que volia gaudir del seu temps lliure, ara s'ha convertit en un lloc desert. La mitjana de edat que sol anar a veure pel·lícules al cinema és molt avançada, i cada vegada costa més veure sales plenes. Una situació que era preocupant abans de la pandèmia, i que ara s'ha agreujat encara més.

Perquè la por que ha causat l'aparició del COVID 19 i les restriccions sanitàries han provocat que els cinemes quedin en molt mal lloc. A això, cal sumar-li l'aparició de plataformes alternatives com Netflix, Disney + o Amazon Prime. És una manera molt més ràpida de veure una pel·lícula, i hi ha obres que s'han estrenat exclusivament per a aquestes plataformes. Fins i tot l'actor Ben Affleck ha opinat sobre el tema, i no s'ha mossegat la llengua.

ben affleck

Ben Affleck/ Agencia

El nuvi de Jennifer López, conegut per la seva actuació en 'Batman', creu que el cinema passarà a formar part del passat en molt poc temps. Segons creu, es va acabar allò d'estrenar pel·lícules de manera setmanal, i seran molt pocs llargmetratges els que es podran veure a la gran pantalla. "Crec que les pel·lícules per a sales de cinema es tornaran més cares. Seran principalment per a públic juvenil. Hi haurà unes 40 pel·lícules a l'any en els cinemes, probablement tot franquícies, seqüeles i pel·lícules animades" va vaticinar.

Per posar un exemple en concret, va utilitzar la pel·lícula dirigida pel mític Ridley Scott, anomenada 'The Last Duel', en la qual Ben també participa. Va ser un fracàs estrepitós en taquilles, però un gran èxit en crítiques, i Affleck no va dubtar a trobar l'explicació a això. "Vaig fer males pel·lícules que no van funcionar i ni vaig parpellejar. Sabia per què la gent no volia veure-les: no eren bones. Però amb 'The Last Duel' m'agradava el que vam fer, així que no ho entenia. En veure com de bé que va en streaming m'he adonat que això era. Allà és on és el públic" va dir.

El futur està en veure totes les pel·lícules des de casa.