Ben Affleck té una nova il·lusió, i no és precisament la seva núvia Jennifer López. L'intèrpret de 'Batman' té una llarga relació amb una passió que viatja a dues rodes, per això s'ha regalat una moto Suzuki Gsx 1300 Hayabusa. És una motocicleta de carretera de 1300 centímetres cúbics, que és una de les més veloces del planeta, capaç d'accelerar-ne de 0 a 100 en 3.2 segons i que arriba fins als 300 quilòmetres per hora de velocitat màxima.

Els paparazzis van capturar Ben Affleck donant la benvinguda a la seva nova adquisició. El primer model de la moto Suzuki Gsx 1300 Hayabusa va arribar el 1999 i des d'aleshores ha evolucionat, captivant els amants de les motocicletes que la consideren un vehicle de col·lecció pels seus atributs. A més del seu poderós motor, té un disseny aerodinàmic, amb formes corbades en el carenat, un frontal afilat, el seu gran far davanter, l'envoltant parafang i les preses laterals per canalitzar l'aire cap a l'admissió aprofitant la velocitat. "El concepte de la primera Hayabusa era crear un impacte visual original i dominant, amb una aerodinàmica superior. La vaig dissenyar amb la intenció de cridar l'atenció, dibuixant un disseny únic. Havia de transmetre que era la moto de producció més ràpida del món", va dir Yoshiura San, cap de disseny del projecte original de 1999.

MOTO DE BEN AFFLECK

Suzuki Gsx 1300 Hayabusa

Fa dos anys, quan l'actor va complir 48 anys, la seva llavors núvia, l'actriu Ana de Armas, li va regalar una moto BMW personalitzada, i en diverses oportunitats es va veure a la parella passejant al vehicle que apassiona el guanyador de l'Òscar. Abans d'això, l'any 2018 l'estrella de Hollywood va tenir un accident a la seva motocicleta, en un canvi de semàfor va caure i es va colpejar el cap contra la vorera, encara que per sort no va passar res greu.

Ben Affleck és definitivament un amant de les motocicletes i es diverteix conduint-les, malgrat els inconvenients que ha tingut. En canvi, aquesta realitat canvia amb el personatge de Batman, del qual s'ha acomiadat l'actor. En una entrevista recent, l'artista ha descrit el seu pas per Justice League com la seva "pitjor experiència" i ha confirmat que 'The Flash' serà el seu adeu com Batman. Va explicar que el difícil procés de producció de la versió cinematogràfica de Justice League va ser clau en la seva decisió de canviar el rumb de la seva carrera i enfocar-se en projectes que veritablement l'apassionin.

Ben Affleck amb moto

Ben Affleck amb moto

La relació entre el nuvi de Jennifer López i el seu personatge de Batman ha estat tota una muntanya russa, i ara l'actor ha confessat que mai no en va gaudir. Per això ha reiterat la seva decisió de penjar la capa negra ja que ara sí, els seguidors veuran la seva última aparició com el Cavaller Fosc. Ben Affleck va assegurar que en aquesta última interpretació va aconseguir gaudir de la seva interpretació "com mai abans". "Jo mai no he dit això, però potser les meves escenes favorites en termes de Batman i la interpretació de Batman que he fet, són a la pel·lícula The Flash", va assegurar l'actor considerat un dels 'Batman' més atractius de la història.