L'actriu sud-coreana Kim Mi-Soo, protagonista de la sèrie 'Snowdrop' de Disney Plus, ha mort sobtadament als seus 29 anys d'edat. Les causes de la mort fins ara es desconeixen. La família va informar que realitzarà el funeral de manera privada a la funerària del Sagrat Cor de Taeneung. Així mateix, ha sol·licitat el respecte més gran davant del dolor que els embarga.

"Kim sobtadament ens va deixar el 5 de gener. La família en dol està molt desconsolada per la sobtada i trista notícia. Els demanem encaridament que s'abstinguin d'inventar rumors o informes especulatius perquè la família, que està commocionada i afligida, pugui commemorar amb reverència a la morta", va dir un comunicat de 'Landscape Entertainment', l'agència que la representava.

kim el meu soo

Kim Mi Soo/ Agencia

L'actriu, nascuda el març de 1992, estava encaminada a ser una gran estrella al món dels dorama. Kim Mi-soo va participar en produccions com 'Lipstick Revolution i 'Kyungmi's World', però el seu salt a la fama es va fer amb la sèrie 'Snowdrop' que es transmet per Disney Plus. En la sèrie va donar vida a l'estudiant defensora del moviment prodemocràcia que va tenir lloc al seu país el 1987.

L'actriu morta va interpretar Yeo Jung-min, una estudiant d'història i companya de quart de Young-ro, la protagonista femenina de la sèrie, personatge interpretat per la cantant sud-coreana Jisoo del popular grup Blackpink.

Kim Mi Soo/ Agencia

Kim Mi Soo/ Agencia

L'estrena de 'Snowdrop' va estar envoltada de controvèrsia i va rebre una gran quantitat de crítiques per errors històrics en el guió, així com també per la manera en què representen els ciutadans de Corea del Nord. El conflicte va ser tan estrepitós que moltes marques que actuaven com a espònsors de la sèrie van decidir abandonar el contracte. Els oponents van arribar a reunir prop de 300 mil firmes per realitzar una petició formal al president sud-coreà a fi d'evitar l'estrena, però Disney Plus va seguir endavant i va estrenar la sèrie malgrat les crítiques.

El dorama es va estrenar el 18 de desembre del 2021 a Corea del Sud. 'Snowdrop' és un melodrama-romanç ambientat a Seül de l'any 1987, i explica l'emotiva història d'amor dels estudiants universitaris Su Ho, interpretat per Jung Hae-In, i Young Ro. La sèrie té una durada de 16 capítols. Tots van ser filmats entre octubre del 2020 i juliol del 2021. S'espera que per a aquest any la producció sigui estrenada per a Amèrica Llatina.

A més d'aquesta sèrie de Disney Plus, Kim Mi-soo va aparèixer en una gran varietat de pel·lícules i curtmetratges. Encara que el seu interès inicial eren el ball i la música, va fer feines com a model i com a actriu de teatre, però quan va debutar el 2018 en cinema amb el curtmetratge 'Lipstick Revolution, es va enamorar de la gran pantalla. També va participar en les pel·lícules 'Memories' i 'Kyungmi's World', la sèrie dramàtica de JTBC de 2019 'Human Luwak' i, en els programes Hi Bye, Mama!' i 'Into the Ring' l'any passat.

"La família està desconsolada per la sobtada i trista notícia. Els seus pròxims estan comprensiblement afligits en aquests moments de dolor. Si us plau, abstingui's d'informar amb falsos rumors perquè la família pugui plorar-la en pau", agrega el comunicat de Landscape Entertainment, per la sobtada desaparició física de l'estrella de Disney Plus, Kim Mi-soo.