Des que l'any passat Jennifer Lopez firmés un acord multimilionari amb Netflix, la plataforma de streaming sap que té l'èxit assegurat amb la presència de la diva del Bronx a les seves produccions. Per això va començar aquest any transformant els carrers de Las Palmas de Gran Canària en l'Havana, per gravar 'The Mother', una pel·lícula dirigida per Niki Caro i protagonitzada per JLo al costat de Gael García Bernal, Joseph Fiennes i Omari Hadwick.

L'empresa productora de Jennifer Lopez, Nuyorican Productions, i Netflix van firmar un acord per a la producció de sèries, pel·lícules i realities. "Estic emocionada d'anunciar el meu nou acord amb Netflix. Elaine, Benny i jo creiem que no hi ha millor llar per a nosaltres que una empresa de creació de contingut progressista que busca desafiar el coneixement convencional i comercialitzar directament milions de persones a tot el món que ja no veuen l'art i l'entreteniment amb el tipus de límits i limitacions del passat", va dir la diva quan va anunciar l'aliança.

Per a aquest any, la intèrpret de 'Cambia el paso' realitzarà dues produccions per a Netflix. La primera és 'The Mother', una pel·lícula sobre una assassina que sortirà del seu amagatall per ensenyar la seva filla a sobreviure. La segona producció és l'adaptació a la pantalla de 'The Cipher', una novel·la escrita per Isabel Ojeda Maldonado que també protagonitzarà l'actriu, que donarà vida a una agent de l'FBI en la recerca d'un assassí.

'The Mother' narra la història d'una assassina a sou que es retira de l'ofici, en ser perseguida per homes molt perillosos, ha de passar anys amagada i vivint en l'anonimat. Però ella ha de sortir del seu amagatall per protegir la seva filla, a qui va haver de donar en adopció anys enrere. Un agent de l'FBI es converteix en aliat de l'assassina, mentre que els homes perillosos res no els deté per atrapar-la, per a la qual cosa posen en perill la vida de la filla.

La pel·lícula de Netflix va començar el seu rodatge a Vancouver, Canadà, l'any passat, i ara s'ha mudat a Gran Canària, on va aterrar Jennifer Lopez, dos dies abans del Dia de Reis, per iniciar els enregistraments que es realitzaran en les zones de Triana-Vegueta-Arenales, incloses l'Albereda de Colom i el Gabinet Literari, el Parc San Telmo i el carrer Canalejas, al llarg de les properes setmanes.

Jennifer López, Maluma i Owen Wilson

Jennifer Lopez, Maluma i Owen Wilson/ Agencia

Jennifer Lopez s'ha concentrat l'últim any en la seva carrera com a actriu per a la qual cosa, a més del milionari acord amb Netflix, està pròxima a estrenar el mes de febrer 'Marry Me', una pel·lícula en la qual comparteix crèdits amb Owen Wilson i Maluma. Dirigida per Kat Coiro, la seva estrena estava planificada per a l'any passat, però havia posposar-se a causa de la pandèmia del coronavirus, d'altra banda, s'espera que a mitjans d'any arribi a les sales 'Shotgun Weeding', una cinta amb molta acció en la qual uns criminals segresten un resort de vacances durant la celebració d'un casament, i serà protagonitzada JLo juntament amb Jennifer Coolidge.