Antonio David Flores ha fet esclatar la guerra a la cúpula de 'Sálvame'. L'excol·laborador del format va ser acomiadat de forma improcedent tan sols un dia després de l'emissió del primer capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. El malagueny estava convocat amb total normalitat. Va arribar a Madrid amb el seu bitllet de l'AVE i, una hora abans de començar el programa, quan es dirigia a plató, se li va desconvocar. A la nit, a última hora, se li va comunicar l'acomiadament. L'exguàrdia civil va posar aquest assumpte en mans dels seus advocats. I ha guanyat la primera batalla.

El Jutjat Social número 42 de Madrid ha dictaminat que "l'acomiadamen és nul per vulneració del seu dret fonamental a l'honor". La decisió condemna a la productora a pagar "els salaris deixats de percebre fins ara en la qual el contracte temporal hagués finalitzat", és a dir, 32.361 euros, més una indemnització addicional de 50.000 euros "pels danys ocasionats amb la vulneració del seu dret a l'honor". En total, 'la Fàbrica de la Tele' ha de pagar 82.361 euros a Antonio David.

antonio david flors GTRES

Antonio David Flores

Com era d'esperar, això no ha estat del grat de la cúpula de 'Sálvame' i de Mediaset. Per aquesta raó, podrien no comptar amb tot aquell que estigui relacionat amb l'ex de Rocío Carrasco. Els col·laboradors de l'espai tenen prohibit parlar públicament d'aquest assumpte i tot el que envolti Antonio David Flores. Tanmateix, amb la naturalitat que la caracteritza, Belén Esteban ha trencat aquest pacte i ha nomenat Rafa Mora.

La de Paracuellos ha esclatat contra el seu company i ha deixat clar que està farta d'ell perquè no deixa que es donin opinions lliurement. Recentment han tingut un enfrontament en plató després d'un comentari que ha exaltat Esteban.

belen esteban

Belén Esteban

Rafa Mora considera que és normal que Julia Janeiro encara no treballi, ja que Jesulín de Ubrique té "vuit gasolineres". Segons aquest, les filles dels toreros no solen treballar a primerenca edat perquè no els fa falta. No necessiten esforçar-se per aconseguir les coses.

Belén Esteban s'ha enfadat perquè ella té una filla d'un torer, Andrea Janeiro, i en concret del mateix pare que Julia Janeiro. Tanmateix, a Andrea ningú no li ha regalat res. S'ha tret la seva carrera i està treballant. Belén Esteban el tallava a tota hora. "És igual que Antonio David, no deixa parlar", ha comentat visiblement alterada. A què Rafa ha respost: "A mi no em comparis amb ningú".

Rafa Mora Sálvame Telecinco

Rafa Mora

Acaba de sortir a la llum pública que Rocío Carrasco no volia fitxar per 'Sálvame' mentre Rafa Mora estigui al programa. Aquest és un dels grans defensors d'Antonio David Flores. I la cúpula de 'Sálvame' estaria valorant el seu comiat. Les xarxes socials demanen que es prenguin mesurades contra el valencià immediatament. Està patint la mateixa allau de comentaris crítics que Kiko Matamoros.