Hi ha personatges que estan de passada per televisió, altres que són part de la nostra vida i alguns que són esporàdics, venen i van. Jorge Javier Vázquez, sens dubte, és el que més sap de tot això, doncs, potser, és el rostre més vistós de Mediaset. El grup de comunicació compta amb ell per a tots els seus projectes. Precisament, el català té molt poder de decisió a 'Sálvame' i és que, juntament amb els productes de 'La fàbrica de la tele', decideix qui entra en el programa i qui se'n va.

Jorge Javier Vázquez ha rebut de nou, després de diversos anys d'absència, Míriam Saavedra. L'ex de Carlos Lozano ha tornat als mitjans totalment renovada. La peruana s'ha posat a les millors mans per cuidar la seva cabellera i ha volgut fer-li un gir de 180 graus al seu 'look'. Sempre associem a Saavedra amb el color negre, amb el qual ressalta les seves faccions, tanmateix, per primera vegada en dècades, s'ha atrevit a apostar per una altra tonalitat que ens ha deixat tots molt sorpresos.

Miriam Saavedra GTRES

Miram Saavedra abans

Míriam Saavedra ha passat uns anys molt durs, per aquesta raó ha volgut dur a terme aquest canvi físic. Un creu i ratlla. Adeu al seu passat. Si parlem de cabelleres, en aquest 2021 hi ha dues tendències. Una d'elles és la cabellera XL, trampejada i desfilada per la part davantera del rostre amb el serrell obert. L'altra es diu long bob. El tall estil bob, però una mica més llarg. Un 'look' al qual ja ha caigut rendida Sara Carbonero.

La peruana ha compartit a les seves xarxes socials tot aquest procés. No només s'ha passat la tisora per la seva llarga cabellera, sinó que a més ha optat per posar-se un tint molt afavoridor. Ha rejovenit el seu rostre i li ha donat un aire més modern i juvenil. L'ex de Lozano prova sort amb el ros. "Espectacular", li escriuen tots els seus seguidors.

Publicació d'Instagram de Miriam Saavedra (@miriamsaavdra)

Aquest tall és una mitja cabellera, molt versàtil i rejovenidora. Aporta frescor i la pots pentinar com prefereixis. Llissa, arrissada, ondulada, entre d'altres.

En la seva última aparició en el 'Deluxe', Míriam Saavedra va reaparèixer molt canviada, i no només a la seva cabellera, també al seu rostre. Els col·laboradors li van preguntar sobre una possible operació estètica, però aquesta es va desmarcar de les acusasiones. Tanmateix, els espectadors també se'n van adonar. Va explicar que lluïa una mandíbula més angulosa perquè és bruxista. Una de les solucions més comunes per mitigar el dolor és punxar-se bòtox per relaxar els músculs.