Eva Longoria és una altra de les dives que s'ha tornat fan de mantenir el seu cos, ment i esperit en bon estat, la qual cosa fa realitzant la seva acostumada sessió de running als voltants de la ciutat. Tanmateix, s'ha vist obligada a parar les seves sessions en diverses ocasions i ja t'explicarem la raó d'això.

Resulta que Eva aprecia l'aire lliure, la naturalesa i l'exercici, i no va desaprofitar la seva estança a Madrid per sortir a fer running. I es va trobar amb els majestuosos paisatges de El Retiro, als quals ningú no es pot resistir, estant obligada a aturar-se per deixar registrat el moment del seu pas pel lloc, a través de la càmera del seu telèfon.

Eva Longoria

Eva Longoria

D'aquesta manera, entre un lloc i un altre, Longoria va haver de fer diverses parades per mostrar-ho als seus seguidors a les xarxes els bonics llocs pels quals transitava, i, al seu torn, va mostrar la seva excel·lent condició física.

En una de les seves fotos publicada a les seves xarxes, se li va poder veure amb un conjunt esportiu de dues peces que deixa veure els seus abdominals i gran figura, a més del bonic paisatge que l'envolta, on ella, a l'igual que altres persones, van aprofitar per caminar, córrer, trotar o asseure's a contemplar el lloc.

Eva Longoria

Eva Longoria

Sortir a córrer a Madrid és una experiència agradable i és aquest tipus d'esport, el que a més d'ajudar a mantenir una bona condició física, brinda salut, plaer i felicitat. Per tal motiu, Eva Longoria se li pot veure en tan excel·lent estat i els seus seguidors ho van notar, per la qual cosa no van parar de fer-li afalacs dient-li el bé que es veu, que li brinda més raons per seguir amb la seva rutina.

Una parada obligada amb gust que continuarà realitzant cada vegada que pugui i, més encara, quan topi amb ambients que complementen la seva bellesa. Durant dos o tres dies a la setmana, aquesta actriu es prepara i surt a exercitar-se per obtenir bons resultats i beneficis, ja que, segons els experts en el tema, això ajuda a augmentar les hormones de la felicitat, anomenades endorfines.

EVA LONGORIA EFE

Eva Longoria

Així que si vols posar el teu cos a to com ho fa Eva Longoria, posa't roba adequada i sal aviat a recórrer els llocs, parcs i bonics senders de Madrid, o on et trobis, i gaudeix de les bondats de mantenir-te en forma.

Així que, mentre seguim els passos d'Eva Longoria per Madrid, et convidem a posar-te en bona forma i provis qualsevol disciplina esportiva que et faci sentir bé i veure't fenomenal.