Telecinco va decidir prescindir d'Antonio David Flores tan sols un dia després de l'emissió de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. El llavors col·laborador estava convocat per al programa de dilluns. De fet, tenia l'AVE pagat i ja es trobava a Madrid quan li van desconvocar per sorpresa. A la nit, a última hora, se li va comunicar el seu acomiadament. L'ex de Rocío Carrasco va posar aquest assumpte en mans dels seus advocats. Després de diversos mesos, per fi s'ha dictat sentència.

El Jutjat Social número 42 de Madrid ha dictaminat que "l'acomiadament és nul per vulneració del seu dret fonamental a l'honor". La decisió condemna a la productora a pagar "els salaris deixats de percebre fins ara en la qual el contracte temporal hagués finalitzat", és a dir, 32.361 euros, més una indemnització addicional de 50.000 euros "pels danys ocasionats amb la vulneració del seu dret a l'honor". En total, La Fábrica de la Tele ha de pagar 82.361 euros a Antonio David.

Olga Moreno en Supervivents

Olga Moreno

Nous plans de Mediaset per a Olga Moreno se'n van a l'aigua

Enmig de tot aquest embolic, i quan La fàbrica de la tele sabia que s'anava a emetre una sèrie documental sobre Rocío Carrasco, Buldog i Telecinco van contractar Olga Moreno per a 'Supervivientes 2021'. Si ho hagués sabut la dissenyadora hauria dimitit, però ja no estava a temps. Així que va participar en el concurs arribant al seu final. Just una setmana després va concedir una entrevista en defensa de Rocío Flores i Antonio David Flores, no obstant això no va voler entrar en polèmiques.

Olga Moreno mà coll Telecinco

Olga Moreno

Després de la seva entrevista no vam saber res més d'ella. L'empresària ha desaparegut de la petita pantalla, igual que el seu marit. L'única que continua al capdavant, i no sabem per tal quan temps, és Rocío Flores. Aquesta també ha denunciat a Telecinco i a La fàbrica de la tele. Precisament, la demanda i posterior victòria d'Antonio David Flores és el que hauria fet que mai més no comptessin amb l'exguàrdia civil, però tampoc amb Olga Moreno. Ambdós s'han quedat sense treball en els mitjans. Almenys, a Mediaset. I estan a l'esperada de conèixer la pròxima història de Rocío Carrasco.

Olga Moreno compleix

Olga Moreno

Pel que sembla, abans de conèixer aquesta demanda, Mediaset tenia pendent continuar amb Olga Moreno. Més que res per aconseguir un enrenou més important i poder comptar amb una visió contrària a la de Rocío Carrasco. La cadena tenia intencions que la dissenyadora participés en el nou reality de Telecinco ara mateix en emissió 'Secret Story'. A més, anava a ser qui més diners cobrés per la seva participació. Un total de 25.000 euros per setmana.