Encara que no està aconseguint una gran audiència, Telecinco està aprofitant al màxim les trames de 'Secret Story' per nodrir de continguts a la resta de programes de la cadena, com 'Sálvame'. En aquest reality, la productora del format va reunir Antonio Canales amb Cynthia Martínez, aquesta dona amb qui l'extorero n'hauria mantingut suposadament algunes trobades íntimes mentre estava amb la seva xicota, amb qui ja ha trencat la relació.

Ara que és solter, a Telecinco no li ha sortit bé la jugada d'ajuntar en una mateixa casa a Cynthia i Canales. La concursant ha revelat que també va tenir un affaire amb Antonio David Flores, parella d'Olga Moreno, i actualment persona vetada a Mediaset, i més des de la demanda que va interposar a la productora de 'Sálvame' i va guanyar.

José Antonio Canales Rivera plora en Telecinco

Canals Rivera

A poc a poc Cynthia s'ha guanyat terreny al món de la crònica social. Tot va començar un mes de desembre de 2020, quan va irrompre amb força al plató del 'Deluxe' per destapar a Efrén Reyero. La concursant va comunicar que hi havia uns àudios on es comprovava que ella havia mantingut una nit íntima amb Canales Rivera. De fet, fins i tot tenia en el seu poder uns calçotets del torero.

Cynthia Martínez revela una altra infidelitat

Recentment s'ha revelat que Antonio David Flores i Cynthia van mantenir una relació. Hi ha proves, però atesa la situació en aquests moments no es poden utilitzar. Va ser Kiko Jiménez, actual col·laborador de 'Sálvame', qui va conèixer la jove en MYHYV i tenia una bona relació amb ella, a més del seu número de telèfon. Aquests van conversar per telèfon i a més va gravar la conversa. Allà Cynthia revelava que va mantenir una nit íntima amb l'ex de Rocío Carrasco.

cynthia martinez portada

Cynthia Martínez

Aquest no va contestar a l'afirmació del nuvi de Sofía Suescun, però li va deixar tot clar. "No et contestaré. Ja sortirà la història", va comentar la jove. Poc després Cynthia va tornar a trucar a Kiko Jiménez espantat per el que li havia dit.

Ara mateix no es pot parlar d'aquest tema per motius obvis. Això sí, Telecinco no ha aprofundit en el tema, però ha volgut que surti a la llum perquè arribi a orelles d'Olga Moreno i provocar un nou terratrèmol en el matrimoni.

Antonio David Flores en 'Sálvame'

Antonio David Flores

Abans de l'acomiadament improcedent d'Antonio David Flores ja es va parlar de diverses presumptes infidelitats. Una cosa que el llavors col·laborador va negar en rotund una vegada i una altra. De moment el matrimoni continua unit, però per quant temps?