Tenir una tele gran és una cosa molt important per a les celebritats, i moltes aposten per tenir una pantalla de mida gegant. És el cas de Kim Kardashian, que té un televisor a la seva casa que converteix automàticament la sala en un cinema, a causa que compta amb aproximadament amb més de 150 polzades, i un valor que s'apropa al milió de dòlars.

En un dels seus vídeos pujats a través de les xarxes socials, es veu com la família gaudeix dels seus dies junts ballant i divertint-se amb ajuda de la seva TV, la qual es pot observar al fons, amb una gran pantalla que ocupa un 90% de la seva paret. Un televisor com aquest és gairebé impossible tenir dins d'una casa normal, ja que necessita un espai ampli per ser col·locat, com la sala de Kim.

Televisors com aquest brinden als usuaris imatges nítides, tecnologia 4D i so envoltant, entre altres qualitats, que li garanteixen una experiència única. És per això, que normalment, aquest tipus de teles se solen veure a sales d'exhibicions per promocionar productes, grans empreses televisives, salons de conferències i esdeveniments socials, entre altres. Però a cases, gairebé mai.

Aquest és un dels múltiples luxes dins de la llar de Kim, que compta amb diverses habitacions dedicades a l'entreteniment i a la diversió. I, per descomptat, a la seva enorme mansió no podia faltar una sala de cinema, per gaudir de les pel·lícules o de les sèries amb una qualitat òptima.

Kim Kardashian amb el seu últim modelet

Kim Kardashian

Aparentment, la que està gravant el video és la nord-americana, que anima i es diverteix veient els nois imitant la música de fons. Diversió, so i comoditat, tres aspectes importants per gaudir d'un bon moment, com ho fa ella.

Qui no desitjaria tenir-ne una TV així a casa? Però la veritat és que el seu preu és inaccessible per a les butxaques de la majoria, ja que el nivell adquisitiu de la més famosa del clan Kardashian-Jenner és incomparable al de la gent normal. Això si, la de Kim no és la tele més cara del món, ja que aquest honor és per a una televisió LG, el preu de la qual és d'1,5 milions d'euros, i que té la barbaritat de 325 polzades i 8k de resolució.

Encara que no tinguem la mateixa tele que Kardashian, encara tenim l'opció d'anar al cinema i gaudir de la gran pantalla, amb la llibertat i tranquil·litat que ella no tindria, a causa que és una figura molt reconeguda.